Neler Yeni

Yardım VERGİ İNDİRİMİ ILE M34vsNOTE 12VS C55

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Güven
En İyi Cevap
Hocam peki nasıl aldınız.Kendi üzerinize hat aldınız değil mi benim hattım babamın üstüne kendi üstüme hat almam mı lazım. Şuan teknosa mağazasında 8999 oldu almayı düşünüyoruz. Aslında kardeşime vermeyi düşünüyorum siz kullanıyorsunuz şuan bir takip yapılıyor mu.Keni hattımı o telefona takıp kardeşime versem kullansam olur mu sizce.
Telefona geçelim %100 batarya ortalama klasik kullanımda ne kadar gidiyor? Kamerası nasıl? Mİ yazılımı o kadar da kötü mü. neden redmi 12 değil de note 12 tercih ettiniz. Bu fiyatta önerir misiniz. 120 herz farkını hissetiniz mi. Bunlardan başka artılarını eksilerini yazarsanız çok minnettar kalıcağım. Değerli vaktiniz için teşekkür ederim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan A24 de düşünüyorum...

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
m34 dokunmatik sıkıntısı var ısınınca dokunmatik kafayı yiyor. Oyun hiç oynamıycam derseniz güzel telefon diğerlerine kıyasla onu tercih edebilirsiniz. Note 12 kamera konusunda geride kalmış bi telefon ama günlük her işinizi çok rahat görebilecek güzel de bi ekranı olan güzel bi telefon ben onu aldım bu kapsamda memnunum. Realme donanım olarak iyi gibi görünüyor ama note 12 almaya gittiğimde standta incelediğim zaman standda bile kastığını takıldığını gördüm o yüzden içime sinmedi. Ayrıca garanti konusu soru işareti etrafta realme kullanan olmadığı için tercih etmek istemedim ama xiaomi ve samsung Türkiye garantisi güvenilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
m34 dokunmatik sıkıntısı var ısınınca dokunmatik kafayı yiyor. Oyun hiç oynamıycam derseniz güzel telefon diğerlerine kıyasla onu tercih edebilirsiniz. Note 12 kamera konusunda geride kalmış bi telefon ama günlük her işinizi çok rahat görebilecek güzel de bi ekranı olan güzel bi telefon ben onu aldım bu kapsamda memnunum. Realme donanım olarak iyi gibi görünüyor ama note 12 almaya gittiğimde standta incelediğim zaman standda bile kastığını takıldığını gördüm o yüzden içime sinmedi. Ayrıca garanti konusu soru işareti etrafta realme kullanan olmadığı için tercih etmek istemedim ama xiaomi ve samsung Türkiye garantisi güvenilir.
Ben de note 12 8gb ile c 55 arasinda kaldim iste

NOTE 12 8GB VERGISIZ:4637TL
REALME C55 8GB 256GB:4168TL

Hocam siz mi magazasindan zaten 12 almamis miydiniz niye gömdünüz şimdi

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Celal Smyrna
sırf oyun için bakıyorsan poco m5s.
diğer her türlü galaxy m34.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Enes Altunışık
Sırf MIUI 'ın ne kadar leş bir OS olması bile xiaomi almamak için başlı başına bir sebep. Samsung al geçç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sırf oyun için bakıyorsan poco m5s.
diğer her türlü galaxy m34.
Oyun için çok da kulkanmam benim için uzun süre normal günlük kulkabımda kasmaması. Kamera ve oyun önemsiz

Sırf MIUI 'ın ne kadar leş bir OS olması bile xiaomi almamak için başlı başına bir sebep. Samsung al geçç.
O kadar mı hocam

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Ben de note 12 8gb ile c 55 arasinda kaldim iste

NOTE 12 8GB VERGISIZ:4637TL
REALME C55 8GB 256GB:4168TL

Hocam siz mi magazasindan zaten 12 almamis miydiniz niye gömdünüz şimdi
evet mağazasından aldım ama sırf telefon benim diye kendim üretmiş gibi savunmama gerek yok hocam tabii ki eksilerini söyliycem telefonun. Ekranı çok güzel bataryası çok güzel günlük işleri çok rahat görüyor ve şarj sorunu yok kısa sürede şarj olup 1 günü çok rahat çıkartıyor ama yüksek iş gücü gerektiren oyunlar için iyi bi işlemci değil kamerası çok tatminkâr değil yıl olmuş 2023 4k video çekemiyor üzücü. Ama arayüz konusunda ben şahsen çok beğeniyorum ne reklamla karşılaştım ne başka bir şeyle miui çok eleştiri almasına rağmen 2018 den beri miui kullanıyorum hiçbir şeyinden şikayetçi değilim.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Enes Altunışık
Oyun için çok da kulkanmam benim için uzun süre normal günlük kulkabımda kasmaması. Kamera ve oyun önemsiz

O kadar mı hocam
2 yıldır xiaomi kullanıyorum. Çok kötü arayüzü. Samsung'un kamerası ve işlemcisi de daha iyi. Ben samsung alacağım. İndirimi kaçırmasam A34 alacaktım ama kaçtı maalesef.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10

O kadar mı hocam
günlük kullanımda kesinlikle kasmıyor ben sabah şarjdan çıkardım yaklaşık 8-9 saat önce telefonu full 120hz kullanıyorum. Bu sürenin en az 1 1.5 saati instagramda geçmesine rağmen ve bluetooth sürekli açık. Şarjım şu an %68 yani zorlasam 2 günü bile çıkartacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Güven
evet mağazasından aldım ama sırf telefon benim diye kendim üretmiş gibi savunmama gerek yok hocam tabii ki eksilerini söyliycem telefonun. Ekranı çok güzel bataryası çok güzel günlük işleri çok rahat görüyor ve şarj sorunu yok kısa sürede şarj olup 1 günü çok rahat çıkartıyor ama yüksek iş gücü gerektiren oyunlar için iyi bi işlemci değil kamerası çok tatminkâr değil yıl olmuş 2023 4k video çekemiyor üzücü. Ama arayüz konusunda ben şahsen çok beğeniyorum ne reklamla karşılaştım ne başka bir şeyle miui çok eleştiri almasına rağmen 2018 den beri miui kullanıyorum hiçbir şeyinden şikayetçi değilim.
Çok sağolun hocam ne zaman size vergi indirmini atıcaklar

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
2 yıldır xiaomi kullanıyorum. Çok kötü arayüzü. Samsung'un kamerası ve işlemcisi de daha iyi. Ben samsung alacağım. İndirimi kaçırmasam A34 alacaktım ama kaçtı maalesef.
a34 denk gelirse düşünmeden alın a34 bu segmentte alınabilecek en iyisi. Ama arayüz tamamen zevk meselesi miui sorunlu bi arayüz değil sadece kimi insan beğenmiyor ben beğeniyorum şahsen ve bi sorununu da görmedim

Çok sağolun hocam ne zaman size vergi indirmini atıcaklar
valla bilmiyorum benim fatura tarihim 17.11 başvuru tarihim 18.11 hala başvuru durumu 'yeni' olarak gözüküyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Güven
günlük kullanımda kesinlikle kasmıyor ben sabah şarjdan çıkardım yaklaşık 8-9 saat önce telefonu full 120hz kullanıyorum. Bu sürenin en az 1 1.5 saati instagramda geçmesine rağmen ve bluetooth sürekli açık. Şarjım şu an %68 yani zorlasam 2 günü bile çıkartacak.
Heh benim için en önemli günlük kullanımda şarj onemli 2 saat instaya bakıyorum sarjim bitiyo

Top Bottom