Neler Yeni

Vergi indirimi sadece Türkiye de üretilen cihazlarda geçerli.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,305
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Geçen gün bu konu üzerine yaptığım bir yorum herkes bi sen biliyon dedi :D alın size bilmek.İyi günler artık alırsınız BELİRLENEN BİR FİYATTAKİ şayomiyi...Alıntıyı görüntüle
tahmin ettiğim gibi oldu zaten neyse 2024 sonbaharına yada 2025 kışına kadar devam ederse indirimli bi casper alırız artık .d

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alışveriş sitelerine yeni bir filtre bölümü eklenir. > Türkiye'de Üretilenler.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yavuz
50k sınırmış galiba. Samsung un çoğu telefonu burda birleştiriliyor diye biliyorum. Yakında görürüz zaten. Eğer öyle bişey yoksa 50k laptop alınır biraz düşükten satılıp bazı modeller alınabilir.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,305
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
haci iste o onemli biz türk malı diye biliyoruz ama üretim nerede ben bilmiyorum dediğin gibiyse laptop almak isteyene yarar ama
benim naçizane görüşüm almak isteyen bunu beklemesin laptopta ötv zaten yok o zamana kadar fiyatlar zaten artacak
Burada montajlanıyor orada sorun yok hocam fakat laptopta sadece %18'lik bir KDV var. Bu da gelen zamı anca karşılar zaten.
Yani kısacası padişahımız Recep Tayyip Erdoğan sultan halifemiz yine bizi kandırarak diyor ki ''ALMAYIN EHEHEHEHE''

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cemal
Son düzenleme:

TİTAN.

80+ Platinum
s.Excalibur .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vestel venüs, xiomi note05, samsunga10 değil Samsung A02 türk gençlerine hayırlı uğurlu olsun. Fetöcülerin dağdakilerin bile elinde daha iyi telefon vardır ahsjahs
Doğru katılıyorum
Excalibur konusunda ciddi g870 kasalı 4000 serisi alınabilir

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Aga hala mort olacaksın falan yazıyorlar ya bide. Ben öyle çıkmaz her telefonu alabiliriz falan demiyorum ve demedim :D Sadece henüz resmi kaynak yok diyorum hala aşağılamaya çalışıyor, komik duruyorsunuz xD

Top Bottom