serwintes
80+ Gold
kanka ugrasma bos ver la onlar samsung fabrikası alacak daha ötvsizya dostum 2 gün sonra tekrar mort olacaksın zorlama işte
kanka ugrasma bos ver la onlar samsung fabrikası alacak daha ötvsizya dostum 2 gün sonra tekrar mort olacaksın zorlama işte
tahmin ettiğim gibi oldu zaten neyse 2024 sonbaharına yada 2025 kışına kadar devam ederse indirimli bi casper alırız artık .dGeçen gün bu konu üzerine yaptığım bir yorum herkes bi sen biliyon dedi alın size bilmek.İyi günler artık alırsınız BELİRLENEN BİR FİYATTAKİ şayomiyi...Alıntıyı görüntüle
Kışın hem bilgisayar olur hemde sobatahmin ettiğim gibi oldu zaten neyse 2024 sonbaharına yada 2025 kışına kadar devam ederse indirimli bi casper alırız artık .d
Ünide işime gelir doğalgaz parası vermemKışın hem bilgisayar olur hemde soba
En iyisiÜnide işime gelir doğalgaz parası vermem
Burada montajlanıyor orada sorun yok hocam fakat laptopta sadece %18'lik bir KDV var. Bu da gelen zamı anca karşılar zaten.haci iste o onemli biz türk malı diye biliyoruz ama üretim nerede ben bilmiyorum dediğin gibiyse laptop almak isteyene yarar ama
benim naçizane görüşüm almak isteyen bunu beklemesin laptopta ötv zaten yok o zamana kadar fiyatlar zaten artacak
s.Excalibur .dBu arada Casper da buna dahil. 4000 serisi güzel bir laptop alınabilir.
Vestel venüs, xiomi note05, samsunga10 değil Samsung A02 türk gençlerine hayırlı uğurlu olsun. Fetöcülerin dağdakilerin bile elinde daha iyi telefon vardır ahsjahsen azından samsung var
Doğru katılıyorums.Excalibur .d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vestel venüs, xiomi note05, samsunga10 değil Samsung A02 türk gençlerine hayırlı uğurlu olsun. Fetöcülerin dağdakilerin bile elinde daha iyi telefon vardır ahsjahs
Ekran menteşesi sorununu düzelttiler mi düzelttilerse düşünülebilir belkiDoğru katılıyorum
Excalibur konusunda ciddi g870 kasalı 4000 serisi alınabilir