Neler Yeni

Vergisiz 100TL Razer DeathAdder Essential Alınır mı?

HoYeon Jung

80+ Gold
Arkadaşlar bugün bu mouse üzerinde baya bir araştırdım ve sonunda çok uyguna bulabildim.
Link bu arkadaşlar. Kuponlarla birlikte 100TL ediyor. 10 dolar kupon + 2 dolar yeni üye kuponu (bu kuponu her üründe kullanabilirim demi arkadaşlar) 12 dolar indirimim oluyor ve çok uyguna denk geliyor. Viper Mini ise yaklaşık olarak 150-160TL civarına denk geliyor vergisiz bir şekilde. Bir arkadaşımızın incelemesinde bir şey öğrendim. Satıcı ile iletişime geçip kutunun üzerine 3-4 dolar yazmasını isteyecğeim ve sanırsam böyle vergi daha ucuz geliyormuş. Mouse'a aşık oldum ve istiyorum gerçekten. Şimdi çok uyguna bulmam da baya iyi oldu. Türkiye'de, Hepsiburada gibi sitelerde 250TL'ye bulunabiliyor. Ne demişler Geç olsun, güç olmasın. Geç gelecek ama yarı fiyatına denk gelecek. İleride klavye de almayı düşünüyorum. Bu 10 dolarlık kupon sadece 1 kerelik midir? Onuda yazarsanız sevinirim.
He, asıl soru şu. Bu fiyata alınabilir mi mouse? Ne dersiniz alayım mı?

EDİT: BEYAZ RENGİNDEN BAHSETTİM.

HoYeon Jung

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
20 TL falan vergi çıkar iyi fiyata geliyor. Bütçe yetiyorsa viper mini daha iyi.
Aslında bu mousenin görünüşü ailemde beğendi. Onları ikna etmekte kolay olduğu için bunu tercih ediyorum. Birde görünüş olarakta DeathAdder'in tasarımı baya hoşuma gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorum ve sipariş sayısı çok az işini şansa bırakma bütçen varsa bu linkten al https://tr.aliexpress.com/item/3305...earchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
Hocam sizler daha iyi bilirsiniz lakin şöyle bir şey sormak istiyorum. 50 yorum yeterli değil midir? Zaten 150 Tane de siparişi var. Satıcıya da 4.8 puan vermişler. Lütfen bunu çok bilmişlik olarak algılama. Bu değerler kötü müdür? Yorumlarda insanlar memnun olduğunu söylüyorlar ve boş yere 30TL vermek istemiyorum. 30TL'ye gidip mousepad alacağım çünkü.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Wedi

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
21 dolar mı biz 21 tl ye 2 döner yiyemiyoruz nerdeyse :(

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Hocam sizler daha iyi bilirsiniz lakin şöyle bir şey sormak istiyorum. 50 yorum yeterli değil midir? Zaten 150 Tane de siparişi var. Satıcıya da 4.8 puan vermişler. Lütfen bunu çok bilmişlik olarak algılama. Bu değerler kötü müdür? Yorumlarda insanlar memnun olduğunu söylüyorlar ve boş yere 30TL vermek istemiyorum. 30TL'ye gidip mousepad alacağım çünkü.
Estağfurullah, tabii ki sizin bileceğiniz bir şey ama ben olsam satış sayısı ve yorumu fazla olan yerden alırdım. Forumdaki birçok üyenin o linkten aldığını gördüm.

HoYeon Jung

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Estağfurullah, tabii ki sizin bileceğiniz bir şey ama ben olsam satış sayısı ve yorumu fazla olan yerden alırdım. Forumdaki birçok üyenin o linkten aldığını gördüm.
Birazda şu 75 günlük iade şeysi var ya hocam, ona güvenerek alışveriş yapmak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

21 dolar mı biz 21 TL ye 2 döner yiyemiyoruz nerdeyse :(
21 dolar ama 175TL :D Kuponlar olmasa ödeyeceğiz 175TL'yi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,928
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord