Neler Yeni

Yardım Vergisiz Telefon Başvurusu

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mert
İyi günler. Arkadaşlar telefon vergi indirim başvurum 5 kere reddedildi. Faturada istenilen bütün bilgilerimin olmasına ve doğru bilgiler ile başvurmama rağmen başvurum reddedildi. Sonra resimde görüldüğü gibi reddedilen başvurularım " GIB Kontrolleri devam etmektedir. 1000"
güncellendi. Daha sonra yeni başvurum "Fatura bilgileriniz onaylanmıştır. IBAN bilgileriniz kontrol ediliyor." aşamasına kadar geldi. Sorum şu; " GIB Kontrolleri devam etmektedir. 1000" hakkında bilgisi olan var mı ? İkincisi ise "Fatura bilgileriniz onaylanmıştır. IBAN bilgileriniz kontrol ediliyor." bu aşamadan sonra reddedilme durumu var mıdır(?), sonra hangi aşama geliyor ?
Teşekkürler.

1705577273624.png

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Metehan
Tablet ve telefonda belli bi başvuru tarihi var mı hocam ?

xTURANN

80+ Silver
Tablet ve telefonda belli bi başvuru tarihi var mı hocam ?
Sürekli açık. Otomatik sistem bakıyor sanırım. Ya da birileri kontrol edip onaylıyor, sistem işlemeye devam ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilen yok sanırım

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Kağan
İyi günler. Arkadaşlar telefon vergi indirim başvurum 5 kere reddedildi. Faturada istenilen bütün bilgilerimin olmasına ve doğru bilgiler ile başvurmama rağmen başvurum reddedildi. Sonra resimde görüldüğü gibi reddedilen başvurularım " GIB Kontrolleri devam etmektedir. 1000"
güncellendi. Daha sonra yeni başvurum "Fatura bilgileriniz onaylanmıştır. IBAN bilgileriniz kontrol ediliyor." aşamasına kadar geldi. Sorum şu; " GIB Kontrolleri devam etmektedir. 1000" hakkında bilgisi olan var mı ? İkincisi ise "Fatura bilgileriniz onaylanmıştır. IBAN bilgileriniz kontrol ediliyor." bu aşamadan sonra reddedilme durumu var mıdır(?), sonra hangi aşama geliyor ?
Teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle
gelişme var mı hocam

apole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Eren Turhan
Hocam benimde iban kontrool ediliyor diyor 2 haftadir anlamadım neyi kontrol ediyor 2 haftada iban iste

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,488
İsim
Kürşat
Hocam benimde iban kontrool ediliyor diyor 2 haftadir anlamadım neyi kontrol ediyor 2 haftada iban iste
1706041934807.png

Benim de aynı şekilde hocam. Normalde 20'sinde yatması gerekiyordu. Haftasonu diye olur dedim, dün bugün de bir değişiklik olmadı. Bu haftasonuna kadar yatırsalar bari.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,488
İsim
Kürşat
Yarin arayacagim hocam olmazssa
Ben pzt mi ne aradım sallamadı kadın hangi aşamada gözüküyor dedi söyledim, iban onaylanınca yatar dedi. Biliyorum ama 20sinde yatması gerekiyordu dedim gene onaylandıktan sonra yatar dedi. Gene de bir ara hocam buraya yazarsın beni etiketleyip.

apole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Eren Turhan
Hocam şu an öyle bir istek sistemde gozukmuyor dedi paraları göndermekle alakalı yukardan emir bekliyorlar kısacası

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mert
Benimki 6. başvurum şuan
Geri ödeme süreci başlatılmıştır.
yazıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular