Hayır. 2 sene kendi adına olan SIM kart zorunlu.Ben üniversite öğrencisiyim anneme 9.500 altına faturalandırdığım xiaomi not 12 model bir telefon aldım bunu kendi kullandığım sime kayıt etsem parayı alsam annem kendi simi ile kullanabilir mi telefonu ?
Kendi adıma bi bankadan ödeme yaptım lakin kullanacak olan kişi ben değilim kendi adıma bi sim daha çıkarsam anneme versem yapabilir miyim ?Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca ödemenin senin adına kayıtlı bankadan gönderilmesi gerekiyor.
fatura annemin üzerine dememiş miydin ? oradan eleniyorsun sen zaten. Ayrıca evet senin adına kayıtlı bi sim kart ile kullanabilir annenKendi adıma bi bankadan ödeme yaptım lakin kullanacak olan kişi ben değilim kendi adıma bi sim daha çıkarsam anneme versem yapabilir miyim ?
faturanın senin kimlik numaran üzerine kesilmesi gerekiyordu. Onun dışında kendi üzerine olan sim ile parayı alıp annenin simini taksan bile gecikme faizi ile birlikte parayı geri istiyorlar.
hayır oradaki şartlarda kendine ait bir sim kart ile cihazı 2 yıl boyunca kullanman gerektiği yazıyor.Mesaj otomatik birleştirildi:
Merhabalar öğrenci desteğinde telefonu kendi adıma alıp sim takmadan kullanabilir miyim