Neler Yeni

Yardım Vergisiz Telefon Hakkında

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Amazon'da şu an 9800₺'ye satılan bir telefonu 400₺ hediye çeki ile fiyatını 9400₺'e düşürsem vergi indiriminden yararlanabilir miyim?

onur-1449

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Gümüş
hee evet oluyor ya imeisi faturada olmalı diyenler var ama bence öyle bir şey olmayacak ileride belli olur tabii de sorun cıkacağını sanmıy
hee evet oluyor ya imeisi faturada olmalı diyenler var ama bence öyle bir şey olmayacak ileride belli olur tabii de sorun cıkacağını sanmıyorum
TC no bilgileri yazıyor mu . IMEI no falan yazıyor mu

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
TC no bilgileri yazıyor mu . IMEI no falan yazıyor mu
imei no su harici her şey yazıyor ama imei nosunun yazmaması sorun olmayacak bence ben ona güveniyorum zaten başvuru desteği yeirnde imei bilgilerini istiyorlar giricez

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Rusty
Daha gsb de vergi indirim muhabbeti başlamadı nasıl güvenip alıyorsunuz.Ben de kardeşime alacağım ama tam başlamadığı için guvenemiyorum

mamifan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed
sıkıntı yok ya çok iade süreci geçirdim basit bunun riskini alarak denedim olsa burada konu açacaktım zaten de unlucky abla bizi cok umutlandırmıştı oluyor bilgiliyim ben de öyle alacağım diyerek unlucky oldu M34 e kaldık yine
M34 den daha iyi olan bu telefonun adı nedir hocam?

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
M34 den daha iyi olan bu telefonun adı nedir hocam?
zamanının fiyatıyla A34 tü ama alıp sonra vergisizini de geri ödemesini de diyerek babama verdim onun telefonu yenilemiş olduk iptal ettim geri ödeme muhabbetini olduğu fiyatından 9499 dan alıp babama vermiştim şimdilerde 13k olmuş bu vergisiz telefon muhabbetine uğramamış herhalde zamlar 9499 mü hala değişik onu da bir güncelleselermiş yeni yılla

mamifan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed
zamanının fiyatıyla A34 tü ama alıp sonra vergisizini de geri ödemesini de diyerek babama verdim onun telefonu yenilemiş olduk iptal ettim geri ödeme muhabbetini olduğu fiyatından 9499 dan alıp babama vermiştim şimdilerde 13k olmuş bu vergisiz telefon muhabbetine uğramamış herhalde zamlar 9499 mü hala değişik onu da bir güncelleselermiş yeni yılla
Geri ödeme almamışmıydınız hocam? Burada geri ödeme için en çok dikkat edilecek şey nedir hocam bende m34 almak istiyorum anneme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,382
Üyeler
164,827
Son üye
Dominic McCarron
Top Bottom