kroix11
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 46
- İsim
- yasin şahin
Beyler bi araştırdım ama sizede sormak istedim abim ünide telefonu var benim telefonum eskidi vergisiz telefondan yararlanmak istiyoruz ama nasıl olur tam
abimin üzerine alıp benim kullanımımda olacak bunun mantığı tam olarak nasıl oluyor açıklayabilirmisiniz
böyle bir şey mümkünmü , telefon önerileriniz, vergisiz olarak nasıl kısıyorlar, trendyol/hepsiburada gibi sitelerde alınca nasıl oluyor
sorularım bunlar açıklayabilirseniz sevinirim dostlar
+
abimin üzerine alıp benim kullanımımda olacak bunun mantığı tam olarak nasıl oluyor açıklayabilirmisiniz
böyle bir şey mümkünmü , telefon önerileriniz, vergisiz olarak nasıl kısıyorlar, trendyol/hepsiburada gibi sitelerde alınca nasıl oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
+
hocam +plsBeyler bi araştırdım ama sizede sormak istedim abim ünide telefonu var benim telefonum eskidi vergisiz telefondan yararlanmak istiyoruz ama nasıl olur tam
+
Son düzenleme: