Versace Eros parfüm alınır mı

xSparkua.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,044
Bütce 2000-3000 tl arası öneriniz var mı uzun süreli kullanabileceğim hoş bir parfüm alıyorum arkadaşlarım Versace eros önerdi sauvage düşünmüyorum

Bütce 2000-3000 TL arası öneriniz var mı uzun süreli kullanabileceğim hoş bir parfüm alıyorum arkadaşlarım Versace eros önerdi sauvage düşünmüyorum
3000 TL bütçede Eros gibi bir parfüm alınmaz basit kaçar. Herkes gibi kokmak istemiyorsan daha az kullanılan parfüm tavsiye ederim. Mesela Dior Sauvage Elixir diye yeni bir model çıktı kalıcılığı o kadar yüksekki 24 saate kadar kaldığı iddiaaları var. Yayılım da muazzam. Eğer bu bütçelerde parfüm alacaksam Elixir alırdım kesinlikle. Gidip denemeden tabii ki alma bu paralara kör alış yapılmaz asla.

3000 TL bütçede Eros gibi bir parfüm alınmaz basit kaçar. Herkes gibi kokmak istemiyorsan daha az kullanılan parfüm tavsiye ederim. Mesela Dior Sauvage Elixir diye yeni bir model çıktı kalıcılığı o kadar yüksekki 24 saate kadar kaldığı iddiaaları var. Yayılım da muazzam. Eğer bu bütçelerde parfüm alacaksam Elixir alırdım kesinlikle. Gidip denemeden tabii ki alma bu paralara kör alış yapılmaz asla.

hocam geç cevap verdim özür dilerim 60ml cok az değil mi 3100 tl için 200ml eros 2000tl edp versiyonu (eros ile kıyaslamıyorum sadece uzun süre kullanımlık bir şey arıyorum)

hocam geç cevap verdim özür dilerim 60ml cok az değil mi 3100 TL için 200ml eros 2000tl edp versiyonu (eros ile kıyaslamıyorum sadece uzun süre kullanımlık bir şey arıyorum)
Az evet ama Eros'a da 3000 TL verilmez o kadar çok açık parfüm muadili varki artık birebir benzetiyorlar kokuyu ve sokakta 10 erkekten 5-6 kullanıyordur en az. Savuge Elixir biraz nish kategorisine kaçtığı için bu kadar pahalı.

Gio Profumo da önerebilirim. Kadınlar tarafından oldukça beğeniliyor. Fresh bir parfüm olmasına rağmen kalıcılığı bir hayli yüksek.

Le male Le parfum da güzel parfümdür. Club parfümü olarak geçer. Kadınların düştüğü parfümlerdendir. Yaz mevsimi ağır kaçar onun haricinde diğer mevsimlerde kullanabilirsin.

Geri