3000 TL bütçede Eros gibi bir parfüm alınmaz basit kaçar. Herkes gibi kokmak istemiyorsan daha az kullanılan parfüm tavsiye ederim. Mesela Dior Sauvage Elixir diye yeni bir model çıktı kalıcılığı o kadar yüksekki 24 saate kadar kaldığı iddiaaları var. Yayılım da muazzam. Eğer bu bütçelerde parfüm alacaksam Elixir alırdım kesinlikle. Gidip denemeden tabii ki alma bu paralara kör alış yapılmaz asla.Bütce 2000-3000 TL arası öneriniz var mı uzun süreli kullanabileceğim hoş bir parfüm alıyorum arkadaşlarım Versace eros önerdi sauvage düşünmüyorum
hocam geç cevap verdim özür dilerim 60ml cok az değil mi 3100 tl için 200ml eros 2000tl edp versiyonu (eros ile kıyaslamıyorum sadece uzun süre kullanımlık bir şey arıyorum)3000 TL bütçede Eros gibi bir parfüm alınmaz basit kaçar. Herkes gibi kokmak istemiyorsan daha az kullanılan parfüm tavsiye ederim. Mesela Dior Sauvage Elixir diye yeni bir model çıktı kalıcılığı o kadar yüksekki 24 saate kadar kaldığı iddiaaları var. Yayılım da muazzam. Eğer bu bütçelerde parfüm alacaksam Elixir alırdım kesinlikle. Gidip denemeden tabii ki alma bu paralara kör alış yapılmaz asla.
![]()
SAUVAGE ELIXIR
Sauvage Elixir, sarhoş edici baharat kalbi, "kişiye özel" Lavanta özü ile güçlü, cömert ve büyüleyici izinin imzasını oluşturan zengin karışımı ile Sauvage'ın simgesel tazeliği ile demlenmiş olağanüstü* konsantre bir koku.Dior Parfümörü-Yaratıcısı Francois Demachy, Sauvage Elixir kokusunu...tr.dior.com
Az evet ama Eros'a da 3000 TL verilmez o kadar çok açık parfüm muadili varki artık birebir benzetiyorlar kokuyu ve sokakta 10 erkekten 5-6 kullanıyordur en az. Savuge Elixir biraz nish kategorisine kaçtığı için bu kadar pahalı.hocam geç cevap verdim özür dilerim 60ml cok az değil mi 3100 TL için 200ml eros 2000tl edp versiyonu (eros ile kıyaslamıyorum sadece uzun süre kullanımlık bir şey arıyorum)