dostum ne yaptıysak olmadı düzelmedi tavsiyelerin için saol genedeO tamamen bir bug bende de oluyor. Eğer fazla uygulama indirdiyseniz silin. Birde televizyonu açtığınızda daha kanallar yüklenmeden Netflix'i açmayın.
Seçtiğin marka yanlış hocam ürünü gibi serviside öyleVestel Smart tv'de netflix'ten bir video açtığımızda bazen %20de kalıyor veya arkadan ses geliyor ama ekranda hâlâ yükleniyor imgesi duruyor
(Modemi falan kapatıp açtık hâlâ aynı)
Malzeme kalitesinden hocam aldığında sıkıntı yok 3 ay sonra sorun çıkıyoryeni yeni olmaya başladı bu hocam
Tv nin sistemi yetersiz kalıyor yapacak bir şey yok brom ama tv aşırı ısınıyorsa biraz soğuk tutmaya çalış belki düzelirVestel Smart tv'de netflix'ten bir video açtığımızda bazen %20de kalıyor veya arkadan ses geliyor ama ekranda hâlâ yükleniyor imgesi duruyor
(Modemi falan kapatıp açtık hâlâ aynı)
Neden böyle dediniz ? Ben şahsen çok memnunum. Ürünüm ilk geldiğinde çerçevesinde yaklaşık 2cm kırık vardı, hemen yardımcı olup değiştirdiler bir sıkıntı yaşamadım.Seçtiğin marka yanlış hocam ürünü gibi serviside öyle
Benim odadaki televizyon Vestel 10 senedir sapasağlam çalışıyor 40 inç 1920x1080 Smart TV. Smart TV haliyle yavaşladı tabi o yüzden HDMI ile pcden alıyorum bazenleri bir şey izlemek istersem. Gayet güzel iş görüyor.Malzeme kalitesinden hocam aldığında sıkıntı yok 3 ay sonra sorun çıkıyor
%10 şanslı kısımdasın hocam 1 yıl önce aynı model televizyonu 2 kez değiştirdim vesteldenNeden böyle dediniz ? Ben şahsen çok memnunum. Ürünüm ilk geldiğinde çerçevesinde yaklaşık 2cm kırık vardı, hemen yardımcı olup değiştirdiler bir sıkıntı yaşamadım.