Neler Yeni

Vestel Smart Tv

viafen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yasin ÇAYAN
Vestel Smart tv'de netflix'ten bir video açtığımızda bazen %20de kalıyor veya arkadan ses geliyor ama ekranda hâlâ yükleniyor imgesi duruyor

(Modemi falan kapatıp açtık hâlâ aynı)

Kimera

80+ Bronze
O tamamen bir bug bende de oluyor. Eğer fazla uygulama indirdiyseniz silin. Birde televizyonu açtığınızda daha kanallar yüklenmeden Netflix'i açmayın.

viafen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yasin ÇAYAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O tamamen bir bug bende de oluyor. Eğer fazla uygulama indirdiyseniz silin. Birde televizyonu açtığınızda daha kanallar yüklenmeden Netflix'i açmayın.
dostum ne yaptıysak olmadı düzelmedi tavsiyelerin için saol genede

Yağız 111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
Bizde öyle bir sorun olmadı fakat televizyonu açtığımızda bazen internete bağlanmıyor baya uğraşlar sonucu bağlanıyoruz.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Vestel Smart tv'de netflix'ten bir video açtığımızda bazen %20de kalıyor veya arkadan ses geliyor ama ekranda hâlâ yükleniyor imgesi duruyor

Seçtiğin marka yanlış hocam ürünü gibi serviside öyle

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Anonim Ankh

Tv nin sistemi yetersiz kalıyor yapacak bir şey yok brom ama tv aşırı ısınıyorsa biraz soğuk tutmaya çalış belki düzelir

Kimera

80+ Bronze
Seçtiğin marka yanlış hocam ürünü gibi serviside öyle
Neden böyle dediniz ? Ben şahsen çok memnunum. Ürünüm ilk geldiğinde çerçevesinde yaklaşık 2cm kırık vardı, hemen yardımcı olup değiştirdiler bir sıkıntı yaşamadım.

bekir.440

80+
Sana iyi denk gelmiş. Eğer TV alırsanız LG ve Samsung'dan şaşmayın.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Malzeme kalitesinden hocam aldığında sıkıntı yok 3 ay sonra sorun çıkıyor
Benim odadaki televizyon Vestel 10 senedir sapasağlam çalışıyor 40 inç 1920x1080 Smart TV. Smart TV haliyle yavaşladı tabi o yüzden HDMI ile pcden alıyorum bazenleri bir şey izlemek istersem. Gayet güzel iş görüyor.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Neden böyle dediniz ? Ben şahsen çok memnunum. Ürünüm ilk geldiğinde çerçevesinde yaklaşık 2cm kırık vardı, hemen yardımcı olup değiştirdiler bir sıkıntı yaşamadım.
%10 şanslı kısımdasın hocam 1 yıl önce aynı model televizyonu 2 kez değiştirdim vestelden :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,093
Üyeler
168,235
Son üye
BlackMamba59
Top Bottom