- Konu Sahibi Konu Sahibi
ama bütçem o kadar önerebileceğiniz bir telefon var mı 1700 tl 'ye kadar mümkünse casper önermeyingm 8 kullanıyorum ve menmunum ama gm9 plus deil proyu öneririm.
GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ama bütçem o kadar önerebileceğiniz bir telefon var mı 1700 tl 'ye kadar mümkünse casper önermeyingm 8 kullanıyorum ve menmunum ama gm9 plus deil proyu öneririm.
GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Annemde vardı şu an evde yatıyor bazen şarja takıyom çalışıyor. Kafasına göre yani :ASD A2 yılda bana 1100liramı ne bir fatura çıkardı ve ben 800 küsür liraya aldım bu telefonu
şiddetle bunu öneririm bütçenizi biraz aşıp sonuçta bu 3 4 sene kullanacağını bir şey.ama bütçem o kadar önerebileceğiniz bir telefon var mı 1700 TL 'ye kadar mümkünse casper önermeyin
yav şuand bile tamirde daha 3 ay önce telefonumun orjinal bataryasını değiştirdim sıkıntılı çıktı. sarj yeride bozulmuş. 200lira fatura kestiler.Annemde vardı şu an evde yatıyor bazen şarja takıyom çalışıyor. Kafasına göre yani :ASD A
anladım o zaman ortada kaldık desenizeyav şuand bile tamirde daha 3 ay önce telefonumun orjinal bataryasını değiştirdim sıkıntılı çıktı. sarj yeride bozulmuş. 200lira fatura kestiler.
hocam xiaomi oppo samsung gibi markalara yönelin bunlar vesteli ve general mobileyi darmaduman edecekdir.anladım o zaman ortada kaldık desenize![]()
biliyorum eski telefonum xiaomi'ydi ama kırıldı 3 sene götürdü ama bütçe bu kadar fiyatlar çok yüksekhocam xiaomi oppo samsung gibi markalara yönelin bunlar vesteli ve general mobileyi darmaduman edecekdir.