Arkadaşlar bimcell iyice suyunu çıkardı. 81+4 TL olmuş paketleri. Vestelcell'e geçmeyi düşünüyorum. 9+9 56 TL ,Geçilir mi?
TT'den daha kötü çekim gücü olan operatör yok ama sen bilirsin.Vodafone çekim gücü kötü ve Turkcell paketleri pahalı. Ben daha uyguna paketlere bakıyorum
Kullanıyorum ? Turkcell'den geçtim. Nerede yaşadığına da bağlı. İstanbul'da TT diğerlerinden daha kötü.Vodafone en kötüsü dostum emin olabilirsin.
87 lira bana yüksek geliyor. 60 civarında 10 15gb bakıyorum. Yoksa Bimcell'de kalırım. Vestelcell 50 küsüre 18gb veriyor diye sormuştum aslında. Yoksa Turkcell tabi ki en iyisi87tlye var Türkcell suandaNumaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!
Turkcell faturalı/faturasız numara taşıma veya faturalı yeni hat başvurusu yapın, dijitale özel kampanyalardan yararlanın!www.turkcell.com.tr
Genel kullanıma bakılırsa Vodafone 3.sırada dostum. İstanbul'un her yerine gitmemişsindir ben de aynı şekil İzmir. Şikayetler ve kullanıcı yorumları bunu gösteriyor.Kullanıyorum ? Turkcell'den geçtim. Nerede yaşadığına da bağlı. İstanbul'da TT diğerlerinden daha kötü.
87 lira bana yüksek geliyor. 60 civarında 10 15gb bakıyorum. Yoksa Bimcell'de kalırım. Vestelcell 50 küsüre 18gb veriyor diye sormuştum aslında. Yoksa Turkcell tabi ki en iyisi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genel kullanıma bakılırsa Vodafone 3.sırada dostum. İstanbul'un her yerine gitmemişsindir ben de aynı şekil İzmir. Şikayetler ve kullanıcı yorumları bunu gösteriyor.
O paket şuan 140-160 TL civarı galiba. Birde 5 MBPS ile hız sınırı var.Vodafone 100tl full sınırsız paket, aylık internet kullanımım 170gb falan
14 download 6 upload gözüküyor şuan, 2 yıldır falan bu şekilde kullanıyorum şikayetim olmadı hiçO paket şuan 140-160 TL civarı galiba. Birde 5 MBPS ile hız sınırı var.