Müşteri hizmetlerini aradım Bimcell'li olduğum için bayiden geçebilirsiniz dediler. 2 3 gün aradım bayiyi sistemin açılmasını bekledim ve 3.günde gelebilirsiniz dediler 20 dk da hallettik.nasıl yapıyoruz bunu?
Turkcell pahalı olmasa geçeceğim. Yani bana pahalı geliyor. Vodafone'da 3 ay durmanız gerekecek tekrar geçebilmek için. Yani en son Bimcell'e geçerken yeni operatöre geçmeniz için 3 ay süre istiyordubende turkcell kullanıyorum başka operatör önermem turkcell iyidir. 24 aralıkta bitiyor vodafone geçip turkcell e yeni müşteri olarak faturalı alacağım tekrar
öyle bişi yok hat 3 günde açılıyor sonra açılınca geri turkcell geçiyorum hemenMüşteri hizmetlerini aradım Bimcell'li olduğum için bayiden geçebilirsiniz dediler. 2 3 gün aradım bayiyi sistemin açılmasını bekledim ve 3.günde gelebilirsiniz dediler 20 dk da hallettik.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Turkcell pahalı olmasa geçeceğim. Yani bana pahalı geliyor. Vodafone'da 3 ay durmanız gerekecek tekrar geçebilmek için. Yani en son Bimcell'e geçerken yeni operatöre geçmeniz için 3 ay süre istiyordu
vodafone gidiyom taşımak içn 1 ay bekliceksiniz diyo turkcell arıyom hat açılır açılmaz geri geçersiniz diyolar bende kuzenimde hep yapıyoz alıyoz 3 günde hat açılıyor geri turkcell den alıyozAynen öyle bir şey yok.