ustam ucuza bulursan yapıştır ben kullanıyorum 2300e aldım memnunum0.5 ms yazıyor.
Acer UM.QV0EE.S01 Nitro VG240Y 23.8 165 Hz AMD Radeon Freesync FHD HDR 10 IPS Oyuncu Monitör
Acer UM.QV0EE.S01 Nitro VG240Y 23.8 165 Hz AMD Radeon Freesync FHD HDR 10 IPS Oyuncu Monitör özelliklerini ve fiyatını incele; ücretsiz kargo, avantajlı ödeme seçenekleri ve Turkcell güvencesi ile satın al.www.turkcell.com.tr
Anladığım kadarıyla internet fiyatı ile mağaza fiyatı aynı olduğundan böyle diyorsunuz ama internet fiyatı da uçmuş durumda, 3000TL'ye 24gn600 alıp + monitör standı alsanız bile daha ucuza geliyor.Hocam pivot almamdaki amaç bana düşük geliyor diğerinden fiyat olarak farkı yok vatanda ve ben ürünü görerek alıyorum önümde açıp almadan önce ölü pikselini kontrol ettiriyorum. Sizin söylemiş olduğunuz internet fiyatı. Netten aldığımda bu süreç uzayabilir. O yüzden özelliksiz hali vatanda hemen hemen aynı. İnternet üzerinden alacağım monitörde çok oynamadığı için görerek almak istedim. Yoksa haklısınız.
süreç derken hangi süreyi kast ettiniz. anlayamadım hocam daha basit anlatırmısın. yani asus alimimi. internet kafelerin hepsinde bu monitör var. valoyu güzel oynatıyo. 165hz 1ms bi monitör.Anladığım kadarıyla internet fiyatı ile mağaza fiyatı aynı olduğundan böyle diyorsunuz ama internet fiyatı da uçmuş durumda, 3000TL'ye 24gn600 alıp + monitör standı alsanız bile daha ucuza geliyor.
Ölü piksel konusunda haklısınız ama süreç ister istemez uzuyor.
Hayır hocam ben internetten almam işte vatandaki fiyat birbirine yakın 650ile 600 ün o yüzden netten almama sebebim tek bir ölü pikselde değişim yapmıyorlarsa sıkıntı diyorum. Vatanda almadan önce ürünü oradan görerek aldığın için tek ölü pikselde almıyorsun. Netten sorun çıkabilir diye almadım, uğraştırmasınlar diye.Sorunsuz da gelebilir sonuç olarak şans işi.Anladığım kadarıyla internet fiyatı ile mağaza fiyatı aynı olduğundan böyle diyorsunuz ama internet fiyatı da uçmuş durumda, 3000TL'ye 24gn600 alıp + monitör standı alsanız bile daha ucuza geliyor.
hocam bu 144hz 1ms ıps panel. benim attığım 165hz 1ms ıps panel.Anladığım kadarıyla internet fiyatı ile mağaza fiyatı aynı olduğundan böyle diyorsunuz ama internet fiyatı da uçmuş durumda, 3000TL'ye 24gn600 alıp + monitör standı alsanız bile daha ucuza geliyor.
Anladım, ex2510s'de yakın fiyatsa bari onu alın, biraz daha üst seviye bir monitör kendisi.Hayır hocam ben internetten almam işte vatandaki fiyat birbirine yakın 650ile 600 ün o yüzden netten almama sebebim tek bir ölü pikselde değişim yapmıyorlarsa sıkıntı diyorum. Vatanda almadan önce ürünü oradan görerek aldığın için tek ölü pikselde almıyorsun. Netten sorun çıkabilir diye almadım, uğraştırmasınlar diye.Sorunsuz da gelebilir sonuç olarak şans işi.
Internet kafede hoşuna gittiyse alabilirsin, bunun dışında önerebileceğim 24g2ae ve 24gn600-b modelleri var.süreç derken hangi süreyi kast ettiniz. anlayamadım hocam daha basit anlatırmısın. yani asus alimimi. internet kafelerin hepsinde bu monitör var. valoyu güzel oynatıyo. 165hz 1ms bi monitör.
İşte tek ölü pikselde değişim yapmazlar diye gözümle görüp alabileceğim monitör lg kalıyor , o yüzden benq yu alamıyorum. Satıcıya soruyorum cevap vermiyor fiyatı da 4300 lerde riske değer mi bilemedim.Anladım, ex2510s'de yakın fiyatsa bari onu alın, biraz daha üst seviye bir monitör kendisi.