Neler Yeni

Yardım VG240Y 165Hz Alınır Mı?

Tarconi2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Aygün Cengiz

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam pivot almamdaki amaç bana düşük geliyor diğerinden fiyat olarak farkı yok vatanda ve ben ürünü görerek alıyorum önümde açıp almadan önce ölü pikselini kontrol ettiriyorum. Sizin söylemiş olduğunuz internet fiyatı. Netten aldığımda bu süreç uzayabilir. O yüzden özelliksiz hali vatanda hemen hemen aynı. İnternet üzerinden alacağım monitörde çok oynamadığı için görerek almak istedim. Yoksa haklısınız.
Anladığım kadarıyla internet fiyatı ile mağaza fiyatı aynı olduğundan böyle diyorsunuz ama internet fiyatı da uçmuş durumda, 3000TL'ye 24gn600 alıp + monitör standı alsanız bile daha ucuza geliyor.
Ölü piksel konusunda haklısınız ama süreç ister istemez uzuyor.

w.mert

80+
Anladığım kadarıyla internet fiyatı ile mağaza fiyatı aynı olduğundan böyle diyorsunuz ama internet fiyatı da uçmuş durumda, 3000TL'ye 24gn600 alıp + monitör standı alsanız bile daha ucuza geliyor.
süreç derken hangi süreyi kast ettiniz. anlayamadım hocam daha basit anlatırmısın. yani asus alimimi. internet kafelerin hepsinde bu monitör var. valoyu güzel oynatıyo. 165hz 1ms bi monitör.

yrcemre

80+
Hayır hocam ben internetten almam işte vatandaki fiyat birbirine yakın 650ile 600 ün o yüzden netten almama sebebim tek bir ölü pikselde değişim yapmıyorlarsa sıkıntı diyorum. Vatanda almadan önce ürünü oradan görerek aldığın için tek ölü pikselde almıyorsun. Netten sorun çıkabilir diye almadım, uğraştırmasınlar diye.Sorunsuz da gelebilir sonuç olarak şans işi.

w.mert

80+
hocam bu 144hz 1ms ıps panel. benim attığım 165hz 1ms ıps panel.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hayır hocam ben internetten almam işte vatandaki fiyat birbirine yakın 650ile 600 ün o yüzden netten almama sebebim tek bir ölü pikselde değişim yapmıyorlarsa sıkıntı diyorum. Vatanda almadan önce ürünü oradan görerek aldığın için tek ölü pikselde almıyorsun. Netten sorun çıkabilir diye almadım, uğraştırmasınlar diye.Sorunsuz da gelebilir sonuç olarak şans işi.
Anladım, ex2510s'de yakın fiyatsa bari onu alın, biraz daha üst seviye bir monitör kendisi.

süreç derken hangi süreyi kast ettiniz. anlayamadım hocam daha basit anlatırmısın. yani asus alimimi. internet kafelerin hepsinde bu monitör var. valoyu güzel oynatıyo. 165hz 1ms bi monitör.
Internet kafede hoşuna gittiyse alabilirsin, bunun dışında önerebileceğim 24g2ae ve 24gn600-b modelleri var.

yrcemre

80+
Anladım, ex2510s'de yakın fiyatsa bari onu alın, biraz daha üst seviye bir monitör kendisi.
İşte tek ölü pikselde değişim yapmazlar diye gözümle görüp alabileceğim monitör lg kalıyor , o yüzden benq yu alamıyorum. Satıcıya soruyorum cevap vermiyor fiyatı da 4300 lerde riske değer mi bilemedim.

Top Bottom