qd dedikleri quantum dot teknolojisi biraz daha görüntü değerleri iyi diye biliyorum ben qd siz versiyon aldımMSI Optix MAG274QRF ile QD ARASİNDA FaRK NE ACABA siz hangisini tercih ettiniz?
qd dedikleri quantum dot teknolojisi biraz daha görüntü değerleri iyi diye biliyorum ben qd siz versiyon aldımMSI Optix MAG274QRF ile QD ARASİNDA FaRK NE ACABA siz hangisini tercih ettiniz?
Çok fark eder mı acaba ikisi arasında iki kat fiyat farkı var internette. Ben anlamadım doğrusuqd dedikleri quantum dot teknolojisi biraz daha görüntü değerleri iyi diye biliyorum ben qd siz versiyon aldım
ben çok memnunum evde bir de mag272cqr var ben ips de olsun diye bunu aldım çok hoşuma gittiMSI Optix MAG274QRF 6k alınır mı?
(1k çok fark etmiyor benim için param varken almak istiyorum aslında)
Hangi siteden kaça aldınız ? Ölü piksel olunca değişim yapmalarını isterim çünkü sanssizim biraz.ben çok memnunum evde bir de mag272cqr var ben ips de olsun diye bunu aldım çok hoşuma gitti
Madem öyle alın. Güzel monitör gayet.MSI Optix MAG274QRF 6k alınır mı?
(1k çok fark etmiyor benim için param varken almak istiyorum aslında)
6400e amazondanHangi siteden kaça aldınız ? Ölü piksel olunca değişim yapmalarını isterim çünkü sanssizim biraz.
Hocam aynı model bende de var bende gaming gen den aldım benimkinde de sıkışık piksel var sanırım bu modelin sorunu bu veya gaming gen in sorunu buNormalde 4800e GamingGen den aldım ama üst üste 3 kere ölü piksel çıktı ve en sonunda değişim yapmayıp iade yaptılar..
Bende Amazondan 6080 TL fiyata almak istiyorum çünkü bu özelliklerle başka monitör bulamadım , indirim bekleyip televizyon ile kullanabilirim PC'Yi
, siz ne düşünüyorsunuz? Önerinizi bekliyorum ama
IPS , 27inc , 2K , 170Hz olması önceliğimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bilmiyorum açıkcası ama memnun kalacağınızı düşünüyorum düzgün gelirse kaliteli olduğunu belli ediyor geçen cuma aldım ben daha amazonda stok bitti hemen hepsiburada 5999a düştü zaten ikiside 6400dü evde bi tane daha 2k monitör var dediğimn gibi ilk defa denediğim şey de değilBu monitör değilde QD olanı incelenmiş bunu bulamadım , kuantum dot çok fark ettiriyormu acaba..
Site illallah ettirdi . Heleki müşteri temsilcisinin sanki küçük dağları yaratmış gibi bir tavrı... Bu konuda forum açacağımHocam aynı model bende de var bende gaming gen den aldım benimkinde de sıkışık piksel var sanırım bu modelin sorunu bu veya gaming gen in sorunu bu
Hmm ozaman 6000 iyi fiyat gibi.. curved olan Va panel olduğu için karsilastirdin mı hangisini önerirsin HİC VA test etmedim curved Debilmiyorum açıkcası ama memnun kalacağınızı düşünüyorum düzgün gelirse kaliteli olduğunu belli ediyor geçen cuma aldım ben daha amazonda stok bitti hemen hepsiburada 5999a düştü zaten ikiside 6400dü evde bi tane daha 2k monitör var dediğimn gibi ilk defa denediğim şey de değil