Ekran kartını tekrardan çıkarıp tak bakalım hocam. BIOS sürümünü de kontrol edersen sevinirim. Aldığın sisteminin özelliklerini de yazar mısın? Sistemi yeni almışsın ekran kartın %100 UEFI desteklidir.gaminggen'den sistem almıştım bugün geldi ekran kartını takıp sistemi çalıştırdığımda bu hatayı aldım. bu hata nedir? f2'ye basıp geçtim pc çalıştı. yapmam gereken bir şey var mı bu durumda?
bu hata ne anlama geliyor ekran kartı çalışmıyor mu yani, ryzen 5 5600x,rx6700xt, asus b550mkEkran kartını tekrardan çıkarıp tak bakalım hocam. BIOS sürümünü de kontrol edersen sevinirim. Aldığın sisteminin özelliklerini de yazar mısın? Sistemi yeni almışsın ekran kartın %100 UEFI desteklidir.
UEFI olarak algılamamış ekran kartını. GPU-Z adlı programı indirip ekran görüntüsü atar mısın?bu hata ne anlama geliyor ekran kartı çalışmıyor mu yani, ryzen 5 5600x,rx6700xt, asus b550mk
Mesaj otomatik birleştirildi:
bios güncel gözüküyor
inşallah çözerizUEFI olarak algılamamış ekran kartını. GPU-Z adlı programı indirip ekran görüntüsü atar mısın?
UEFI aktif görünüyor. Windows arama kısmına msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?hemen atıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
inşallah çözeriz
doğru attım mı emin değilim, bu arada ilgilendiğin için gerçekten çok teşekkürler.UEFI aktif görünüyor. Windows arama kısmına msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?
Bir sorun göremedim. BIOS'a girip F7 tuşu ile Advanced Mod'a geçip geçtikten sonra Boot sekmesine tıklayıp oradan CSM yazana basıp Launch CSM'i Disabled yapar mısın?doğru attım mı emin değilim, bu arada ilgilendiğin için gerçekten çok teşekkürler.
yaptım hocam şimdi ne yapmam gerekiyor veya düzelip düzelmediğini nasıl anlarız.Bir sorun göremedim. BIOS'a girip F7 tuşu ile Advanced Mod'a geçip geçtikten sonra Boot sekmesine tıklayıp oradan CSM yazana basıp Launch CSM'i Disabled yapar mısın?
Hatasız açıldı mı?yaptım hocam şimdi ne yapmam gerekiyor veya düzelip düzelmediğini nasıl anlarız.
Hatasız açıldı mı?
Tekrardan BIOS'a gir hocam. Sağ üstten Resize BAR yazanı Enabled yap. D.O.C.P açık değilse onu da Profile 1 olarak ayarla. Ondan sonra tekrardan gönder GPU-Z ekran görüntüsünü.
Tekrardan BIOS'a gir hocam. Sağ üstten Resize BAR yazanı Enabled yap. D.O.C.P açık değilse onu da Profile 1 olarak ayarla. Ondan sonra tekrardan gönder GPU-Z ekran görüntüsünü.