Kendime 6 bin TL ye yakın ekran hariç bir sistem toplayacağım. LCD bir ekranım var ama HDMI girişi yok. VGA dönüştürücüler 15 - 30 TL arasında değişiyor sanırım. Tecrübe eden var mı bu dönüştürücüleri tavsiye edeceğiniz marka var mı ?
Ben çok basit bir dönüştürücü almıştım 1080p'de görüntü gelmiyordu daha sonra usb girişli yani dönüştürücünün elektrik alan yeri olmasına dikkat edin o zaman sıkıntı yaşamazsınız.Kendime 6 bin TL ye yakın ekran hariç bir sistem toplayacağım. LCD bir ekranım var ama HDMI girişi yok. VGA dönüştürücüler 15 - 30 TL arasında değişiyor sanırım. Tecrübe eden var mı bu dönüştürücüleri tavsiye edeceğiniz marka var mı ?
Teşekkürler. Marka var mı önerdiğiniz?Ben çok basit bir dönüştürücü almıştım 1080p'de görüntü gelmiyordu daha sonra usb girişli yani dönüştürücünün elektrik alan yeri olmasına dikkat edin o zaman sıkıntı yaşamazsınız.
Peki yeni ekran kartlarında sadece HDMI girişi mi oluyor? 1660 super, 2060 gibi ekran kartlarında. Yeni sistem alınca VGA girişli ekranı başka nasıl kullanabilirim?
Post automatically merged:
Teşekkürler. Marka var mı önerdiğiniz?
Ama bu HDMI için.Tavsiyem marka için.Dark HDMI - VGA Dijital - Analog Dönüştürücüsü hdmi to vga Fiyatları ve Özellikleri
Dark HDMI - VGA Dijital - Analog Dönüştürücüsü hdmi to vga en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
15-20 liralık ürünlere hiç bulaşma derim.Bu ürünü birkaç aydır kullanıyorum.Arkadaşım da bir seneyi aşkın kullanıyor.Onun tavsiyesi üzerine aldım.1080p görüntü verebiliyor.Tavsiye ederim.
S-Link Sl-Hvs20 kullanıyorum şahsen yaklaşık 1 sene olacak hiç bir sıkıntısını görmedim tek sorun yanında gelen güç kablosunun kısa olması .Peki yeni ekran kartlarında sadece HDMI girişi mi oluyor? 1660 super, 2060 gibi ekran kartlarında. Yeni sistem alınca VGA girişli ekranı başka nasıl kullanabilirim?
Post automatically merged:
Teşekkürler. Marka var mı önerdiğiniz?
Teşekkürler bu markayı da araştıracağım.S-Link Sl-Hvs20 kullanıyorum şahsen yaklaşık 1 sene olacak hiç bir sıkıntısını görmedim tek sorun yanında gelen güç kablosunun kısa olması .