Vga dönüştürücü sorunu

Waxon

80+
Reaksiyon skoru
39
Bilgisayar topladım ekran kartı rx580 fakat monitörüm vga girişli fotoğrafta dönüştürücünün hdmi versiyonunda monitöre ve televizyona görüntü gelmedi fakar dvi girişliyi denediğimde sadece televizyona görüntü geldi ama bir kaç dakika sonra görüntü gitti monitöre aynı şekilde görüntü gelmedi. Hangi dönüştürücüyü almalıyım kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim
FE04CC42-5999-4ED7-85BA-42FBAEE60CF7.jpeg

Bende hdmı to VGA olanindan var marka ile ilgili bi sıkınti olmayabilir

Bilemiyorum bendeki sorunsuz çalışıyor bu konuyu çok araştırmadım başka bilgili kişilerin gelmesi daha mantıklı olur yanlış bilgi vermeyeyim

Bilemiyorum bendeki sorunsuz çalışıyor bu konuyu çok araştırmadım başka bilgili kişilerin gelmesi daha mantıklı olur yanlış bilgi vermeyeyim
Sendeki nedir kankam? Linkini atar mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende hdmı to VGA olanindan var marka ile ilgili bi sıkınti olmayabilir
Ekran kartı modelin ne?

bu kartlarda dvidan dönüştürerek görüntü alamazsın nedenini bilmiyorum ama bunları satan satıcılarda önermiyor ve internetten almadıysan seni uyarmış olmaları gerekti. hdmi to vga veya dp to vga kullanman gerekli sıkıntısız çalıştırır

bu kartlarda dvidan dönüştürerek görüntü alamazsın nedenini bilmiyorum ama bunları satan satıcılarda önermiyor ve internetten almadıysan seni uyarmış olmaları gerekti. hdmi to vga veya dp to vga kullanman gerekli sıkıntısız çalıştırır
Bilgisayarcıdan aldım kanka kimse uyarmadı iade edip elimde olan paraya 100-150 koyup 2. El monitör alacağım kankam sağolasınız

DVI VGA dönüştürücüden görüntü alamazsın HDMI VGA dönüştürücü alman gerekiyor. Aynısı benim başıma da geldi çünkü dediğimi alırsan sorunun çözülür. İyi forumlar.

DVI VGA dönüştürücüden görüntü alamazsın HDMI VGA dönüştürücü alman gerekiyor. Aynısı benim başıma da geldi çünkü dediğimi alırsan sorunun çözülür. İyi forumlar.
Tamamdır deneyeceğim olmazsa mecbur monitör alacağın sağol brom

Geri