Neler Yeni

VGA girişini nasıl aktif edebilirim?

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Alıntıyı görüntüle
Dediğiniz yerde de sorunumu bulamadım maalesef. Aygıt yöneticisinde 3 tane driver yok. Onlardan kaynaklanıyor olabilir mi acaba?
Hocam olabilir. Sorun giderme'yi bir deneyin. Eğer sorun gideremezse zaten sorunun ne olduğunu sonda söylüyor. O sorunu araştırıp çözebilirsiniz belki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Umut Özkan
Hocam olabilir. Sorun giderme'yi bir deneyin. Eğer sorun gideremezse zaten sorunun ne olduğunu sonda söylüyor. O sorunu araştırıp çözebilirsiniz belki.
Driver'larını buldum. Şimdi kuruyorum. İnşallah sorunsuz bir şekilde 2. monitörü kullanabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeniden başlatıp geldim. Aygıt yöneticisinde bir problem kalmadı fakat hala 2. ekranıma görüntü gelmiyor :/

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Yeniden başlatıp geldim. Aygıt yöneticisinde bir problem kalmadı fakat hala 2. ekranıma görüntü gelmiyor :/
Hocam bence sorun VGA Girişinden. Zira VGA Girişi sizin dediğiniz gibi dönüştürücü ile HDMI'da çalışırken, VGA girişinde çalışmıyor. Bir teknik servise götürüp çözebilirsiniz sorunu belki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Umut Özkan
Hocam bence sorun VGA Girişinden. Zira VGA Girişi sizin dediğiniz gibi dönüştürücü ile HDMI'da çalışırken, VGA girişinde çalışmıyor. Bir teknik servise götürüp çözebilirsiniz sorunu belki.
Yarın bi mediamarkt'a uğrayayım en iyisi. Çok teşekkürler zaman ayırdığınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,669
Üyeler
165,861
Son üye
rakues
Top Bottom