çift ekran monitör kullanıyorum ekran kartım gtx 1070. hdmi çıkışına televizyon bağlamak istediğim için iki monitörüde display port çıkışlarına bağlamak istiyorum. ikinci monitör vga kablosu var dönüştürücü kullanarak hdmi ile bağladığımda hiçbir sorun yok. ancak display port dönüştürücüsü ile bağlayınca görüntü kayması oluyor mouse iki ekran arasında kayboluyor. nvidia ayarlarına baktığımda monitör 2ye bölünmüş gibi gözüküyor. sorun dönüştürücü kaynaklı mıdır acaba yoksa bir çözümü var mı nvidia üzerinden bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
aşağıya resimleri bırakıyorum. beyaz olan hdmi dönüştürücü kabloyu bantlamama rağmen sorunsuz çalışıyor. siyah olan dp dönüştürücü daha önce kullanmıştım ve sorun olmamıştı ancak bu monitör veya ekran kartı kaynaklı bi uyumsuzluk olabilir mi
aşağıya resimleri bırakıyorum. beyaz olan hdmi dönüştürücü kabloyu bantlamama rağmen sorunsuz çalışıyor. siyah olan dp dönüştürücü daha önce kullanmıştım ve sorun olmamıştı ancak bu monitör veya ekran kartı kaynaklı bi uyumsuzluk olabilir mi