Olur ama hdmi to vga tarzı dönüştürücüler kaliteli olmadıklarında çok sıkıntı çıkarıyorlarBeyler benim ekran karti bozuldugu icin yenisini alcam gt 1030 dusunuyorum ama gt 1030 un cikisi hdmi vga si yok monitorum sadece vga destekliyor nasil ayarlarim vga to hdmi taksam ekran kartina olurmu
Donusturucumuİşe yarar ama ben olsam yedek olarak 1 tane daha alırım bozulma ihtimalı yok değil.
Ne gibi sikinti cikariyo bide kaliteli olarak ne aliyimOlur ama hdmi to vga tarzı dönüştürücüler kaliteli olmadıklarında çok sıkıntı çıkarıyorlar
Bazen görüntüyü iletmiyor donmalar takılmalar ekranda çizgi çıkmalar görüntü bozulmaları renk bozulmaları vs vs.Ne gibi sikinti cikariyo
vallaha hiç bilgim yok hangi markanınki kaliteli olurkaliteli olarak ne aliyim
Ekran kartina sikinti yapmasinda eonusturucu bozulsada olurBazen görüntüyü iletmiyor donmalar takılmalar ekranda çizgi çıkmalar görüntü bozulmaları renk bozulmaları vs vs.
vallaha hiç bilgim yok hangi markanınki kaliteli olur
E 2.side bozulcak eger oyleyseolur fakat bozulma ihtimalleri yüksek 1 adet fazla almak yararınıza olur
Monitor alcak para yok napicamkalitelisinden alirsan sikinti cikmayabilir ama tercih etme bence.
merak etme donusturucu ile kullanabilirsin rahatlikla sadece pek verimli olmaz.ama kullanirsin rahatca.E 2.side bozulcak eger oyleyse
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitor alcak para yok napicam
Markasi ney ondan aliyimBen 3 yıldır dönüştürücü ile kullanıyorum. Vatanda 70tl demişti ama bozuluyor vs dedi burdakiler gibi. Ben de madem bozuluyor internetten ucuza alırım en azından bozulursa bidaha bidaha alırım diyip 20tlye almıştım. Hala sorunsuz çalışıyor