VGN ATK68 V2 vs VGN ATK68 V2 Pro vs Wraith W75

TDPeaky

80+
Reaksiyon skoru
0
Dostlar merhaba bu üçü üründen birini almayı düşünüyorum arasındaki 500-1000 TL'lik fark vermeye değer mi? Bir de bu fiyat bandında klavye önerilerinde açığım. Düz v2'ye biraz daha yakınım yardımcı olursanız sevinirim.
wraithesports.com

ATK68 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)

Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com

ATK68 V2 PRO Klavye (Manyetik Switch / HE)

Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com

Wraith W75 V2 [BBL Edition] Klavye (Manyetik Switch / HE)

Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
wraithesports.com

BBL Edition kullandım. Bence alma kendim kullandım. Görüntü olarak sarı rengi seviyorsan belki düşünülebilir. Onun dışında rgb yetersizliği. Işıklar kapalıyken klavye tuşlarını görmek aşırı zor. Benim aldığım üründe RGB renklerinde istediğim RGB rengi yapmaya çalıştığımda o renk olmuyordu. Muhtemelen hatalı ürün gönderildi.

Ben olsam eğer ki ikinci bir klavyem varsa ya da alabilme imkanım varsa fun 60 max alıp yanına da standart bir %75 klavye alırdım , gündelik kullanım için he klavyeler çok keyifli olmuyor

W75 V2 BBL Edition için güzel diyorlar ama rgb keycaps kötü yetersiz diyorlar bende kararsız kaldım w75 düşünüyordum

Geri