𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
@kivanctas 'ın İnceleme Konusu: https://forum.donanimarsivi.com/konu/attack-shark-x3-vgn-gamepower-x3-kablosuz-mouse.824897/
Son düzenleme:
bk3633 mcu kullanıyor kırmızısı cidden güzel al bir kırmızıysa çok güzel ya
asıl adı attackshark x3 bu arada
bu sensörü fln nasıldır hangi mouselar ile karşılaştırılır
dahamı iyibk3633 mcu kullanıyor kırmızısı cidden güzel al bir kırmızıysa çok güzel ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
focus plus razer sensör aslında alabileceğiniz en iyi ikinci sensördür en iyisi razerın en son farelerinde var yani tüm markalara açık en iyi alabileceğiniz sensorbu sensörü fln nasıldır hangi mouselar ile karşılaştırılır
bu sensörü fln nasıldır hangi mouselar ile karşılaştırılır
dahamı iyi
evet biliyorum ama amazon'da bu şekilde satıldığı için başlığı bu şekilde koydum.bk3633 mcu kullanıyor kırmızısı cidden güzel al bir kırmızıysa çok güzel ya
epeyde herşeyi göstermiyor 3395 sensör aslında razer focus+ sensör ve çok iyi bir sensör
bu şekilde bilgi çıktı araştırınca hocam
yok hocam videoları attackshark x3 adına ondan dedm
evet biliyorum ama amazon'da bu şekilde satıldığı için başlığı bu şekilde koydum.
evet biliyorum ama amazon'da bu şekilde satıldığı için başlığı bu şekilde koydum.
dav2 var napayım sizce eski glorius model o yu satıp alsammıfocus plus razer sensör aslında alabileceğiniz en iyi ikinci sensördür en iyisi razerın en son farelerinde var yani tüm markalara açık en iyi alabileceğiniz sensor
güzel fare hocam bu 1000tl civarına beles diyebiliriz kırmızı rengi iyi bence özellikledav2 var napayım sizce eski glorius model o yu satıp alsammı
güzel fare hocam bu 1000tl civarına beles diyebiliriz kırmızı rengi iyi bence özellikle
kırmızısı çok güzel ciddenAlınır hocam bence şekli şemali vs'de güzel fiyatı'da uygun