Vgn kullandım, güzel klavye alınabilir iyzico ile alabilirsinhangisi daha iyi ya da hangisi alınır
iyzico ile 1000 tl mi indirim oluyorVgn kullandım, güzel klavye alınabilir iyzico ile alabilirsin
aynen + ödeme kısmında conlife kodunu kullanıyorum ben ek indirim alabilirsiniz kullanarakiyzico ile 1000 tl mi indirim oluyor
Satın aldıktan sonra iyzico + kod toplam ne kadara geldiğini söyleme şansınız var mı acaba?aynen + ödeme kısmında conlife kodunu kullanıyorum ben ek indirim alabilirsiniz kullanarak
alırsam yazarım tabii ki bide parolapara varmış galiba 400 lira daha indirim oluyormuş doğru mudur?aynen + ödeme kısmında conlife kodunu kullanıyorum ben ek indirim alabilirsiniz kullanarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Satın aldıktan sonra iyzico + kod toplam ne kadara geldiğini söyleme şansınız var mı acaba?![]()
aynen doğru hocam oda şöyle parolpara yükleyip sanal kart oluşturuyorsunuz o sanal karttan satın alıyorsunuz ürünü iyzico ile yine aynı şekilde size ordanda cashback indirimi veriyoralırsam yazarım tabii ki bide parolapara varmış galiba 400 lira daha indirim oluyormuş doğru mudur?
şimdi gaming gen tr ye baktım 1500 tl indirim diyor parolaparayıda kullanırsam 1900 tl mi oluyor?aynen doğru hocam oda şöyle parolpara yükleyip sanal kart oluşturuyorsunuz o sanal karttan satın alıyorsunuz ürünü iyzico ile yine aynı şekilde size ordanda cashback indirimi veriyor
onu tam bilmiyorum hocam wraith icin evetşimdi gaming gen tr ye baktım 1500 tl indirim diyor parolaparayıda kullanırsam 1900 tl mi oluyor?
wraithde 1900 tl mi oluyor 1400 tl mi oluyor indirimonu tam bilmiyorum hocam wraith icin evet
iyzico + parolpara + kod ile oluyor hocamwraithde 1900 tl mi oluyor 1400 tl mi oluyor indirim