VGN V87 vs Gamepower Eva 7

Boran. O

80+
Reaksiyon skoru
5
Selamlar klavye alacağım ve kablosuz istiyorum çünkü FPS oyuncusu değilim. Bu iki klavye neredeyse aynı fiyat fakat VGN V87 için Türkçe keycaps alırsam Total'de 3400TL'ye geliyor. Bütçeden yana sıkıntım yok 1900 de veririm 3400 de benim için önemli olan uzun ömürlü olması ve performansı. VGN V87 beni en az 2-3 yıl götürür mü? Veya Gamepower Eva 7 götürürmü 2-3 yıl? bu arada tkl olması önemli benim için.

VGN V87

vgn v87 ye göre artıları neler bu klavyelerin?

niçin? nesi daha iyi olduğu için tercih etmeliyim? malzeme kalitesi mi gecikme değeri mi switchleri mi uzun ömürlülüğümü?
hotswap(swich uzun ömürlü), ses yalıtımı. Malzeme kalitesini bilmiyorum bizzat kullanmadım ama bu fiyatlarda coğu aynı. Gecikme değeri ikisininde aynıdır. Kalite dersen de vgn seçerim gamepower ne yaw :)

vgn v87 de de hot swap var hocam. eğer çok çok bir artısı yoksa v87 daha hoşuma gitti onu alacağım.

o zaman vgn v87 alıyorum hocam sağolun.
hotswap(swich uzun ömürlü), ses yalıtımı. Malzeme kalitesini bilmiyorum bizzat kullanmadım ama bu fiyatlarda coğu aynı. Gecikme değeri ikisininde aynıdır. Kalite dersen de vgn seçerim gamepower ne yaw :)
VGN markası hakkında bilgim yok ama üstte arkadaşın attığı marka ve diğer arkadaşın bahsettiği kriterlere de hak vererek epomaker mchose akko gibi markalar alınabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,671
Üyeler
183,455
Son üye
killlordi3
Geri