Neler Yeni

Victor Hazır Sistem Alınır mı

Vegien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emin Ceylan
Merhaba öncelikle sistem şu
Ben bu sisteme;
b660m-k anakart
adata ssd
gamepower warcry kasa
360mm sıvı soğutma
Özelleştirmelerini yaptım ve fiyat 25 bin tl. Sistemdeki ürünleri tek tek toplarsak eğer 300 tllik nays indirimi dahil yaklaşık 30 bin tutuyor. Bu sistemi alınır mı? Kasa değişimi yapmam gerekli mi performans açısından görünüşe çok önem vermiyorum? İşlemci veya anakart yükseltmesi gerekli mi? Sıvı soğutma gerekli mi? Gerekliyse 360mm mi olmalı yoksa gereksiz mi? Ekstra fan eklemeli miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Ben bu sisteme;
b660m-k anakart
adata ssd
gamepower warcry kasa
360mm sıvı soğutma
Özelleştirmelerini yaptım ve fiyat 25 bin TL. Sistemdeki ürünleri tek tek toplarsak eğer 300 tllik nays indirimi dahil yaklaşık 30 bin tutuyor. Bu sistemi alınır mı? Kasa değişimi yapmam gerekli mi performans açısından görünüşe çok önem vermiyorum? İşlemci veya anakart yükseltmesi gerekli mi? Sıvı soğutma gerekli mi? Gerekliyse 360mm mi olmalı yoksa gereksiz mi? Ekstra fan eklemeli miyim?
GAMEPOWER WARCY KASA YAPMA MESH DEĞİL HİÇ HAVA ALMIYOR SIVI SOĞUTMA GEREKMİYOR SIVI SOĞUTMA 12600K 5600X VE ÜSTÜ İŞLEMCİLERE AL
Mesaj otomatik birleştirildi:

SİSTEMİ ADATA SSD YAPARAK AL ALCAKSAN B660 YAPARSANDA FAYDASI OLUCAKTIR BİRDE 360MM SIVI SOĞUTMAYA HİÇ HERE YOK AYRİYETEN 700TL KÜSÜR OLAN LİANLİ KASA FANI ALIRSIN OLUR BİTER

Vegien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emin Ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GAMEPOWER WARCY KASA YAPMA MESH DEĞİL HİÇ HAVA ALMIYOR SIVI SOĞUTMA GEREKMİYOR SIVI SOĞUTMA 12600K 5600X VE ÜSTÜ İŞLEMCİLERE AL
yani sistemdeki lian li mi durmalı o daha mı iyi mesh kasa o

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

zyixexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Furkan
Ben bu sisteme;
b660m-k anakart
adata ssd
gamepower warcry kasa
360mm sıvı soğutma
Özelleştirmelerini yaptım ve fiyat 25 bin TL. Sistemdeki ürünleri tek tek toplarsak eğer 300 tllik nays indirimi dahil yaklaşık 30 bin tutuyor. Bu sistemi alınır mı? Kasa değişimi yapmam gerekli mi performans açısından görünüşe çok önem vermiyorum? İşlemci veya anakart yükseltmesi gerekli mi? Sıvı soğutma gerekli mi? Gerekliyse 360mm mi olmalı yoksa gereksiz mi? Ekstra fan eklemeli miyim?
ne için oyunmu oyun/video/yayın mı

Vegien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emin Ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

zyixexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Furkan
üstteki arkadaşın dediği gibi yapabilirsin 6800xt de kalsa daha iyi olur oyun için

1662724479110.png

etkinlik yarın bitiyor gencergamingde varmı bilmiyorum

alequetor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ercan AKCAN
üstteki arkadaşın dediği gibi yapabilirsin 6800xt de kalsa daha iyi olur oyun için

Alıntıyı görüntüle

etkinlik yarın bitiyor gencergamingde varmı bilmiyorum
Ben gittim vatandan aldım ekran kartını oyunu nasıl alacağım dedim beni asusa yönlendirdi bende vazgeçtim :D Nasıl alabilirim son gün madem yarınmış :D

Top Bottom