PNSHER
80+ Bronze
Cinebench R23te 5800 puan alan işlemci 7640hs den herhangi bir konuda üstün olamaz. Ayrıca biri laptop diğeri masaüstü işlemcisi olduğu için bu iki işlemcinin karşılaştırılması bile saçma. 7640hs 13500H ayarında bir işlemcidir. https://nanoreview.net/en/cpu-compare/intel-core-i5-13500h-vs-amd-ryzen-5-7640hsseninle daha fazla tartışmak istemiyorum beynin oyun oynamaktan garip bir hal almış herşeye fps gözüyle bakıyorsun ama son kez bu konudakiler için kendi açıklamamı yapıcam 10105f 10.nesil intel işlemciler arasında performans sebebiyle düşük sıralarda bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok adı üzerinde i3 intelin brief indede giriş seviyesi bir işlemci olduğu belli ben 2 sanal makine ile işlerimi yapıyorum ve bu süreçte i3 hafif tıkanmalar yaşasada beni fazla üzmüyor ama ir taraftada 7640hs var deneyimlerim sonucu bu işlemcinin çok performanslı olduğunu düşünmüyorum bu düşüncelerimi de benchmarklarla destekliyorum şimdi ikinci hususa değineceğim neden ir masaüstü işlemcisiyle bir mobile işlemciyi kıyaslıyorum u kıyaslamayı 10700kf ile yapsaydım saçma olabilirdi ama ben u karşılaştırmayı i3 ile yapıyorum giriş seviyesi ve eski bir işlemciyle