Neler Yeni

🔥İndirim Victus 16 R5-7640HS 16GB 512GB SSD RTX3050 (95W)🔥23.999 TL (6-9-12 TAKSİT)

PNSHER

80+ Bronze
kesinlikle değer hem işlemcisi daha iyi hem ekran kartı refresh versiyonu 6gb ramli hemde ekran kartı watt ı daha yüksek hiç düşünmeden iptal edip bunu alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaynak userbenchmark galba
aynen userbenchmarka bakmış sanırım.
Yokmu cevap arkadaşlar
Hocam iade edin bunu alın. Msi thin serileri rezalet haberiniz olsun. Bütçe yeterliyse de amazondaki 26000TL lik 4050li lenovoya çıkın mutlaka.

Sunflow3r

80+
Geekbench 6 (Single-Core)
Core i5 13500H
2451

Ryzen 5 7640HS +1%
2466
--------------------------------------
Geekbench 6 (Multi-Core)
Core i5 13500H +10%
11249

Ryzen 5 7640HS
10193
----------------------------------------

Cinebench​

Reputable cross-platform benchmark for high-performance processors //////////////////// Core i5 13500H ////////////// Ryzen 5 7640HS

Cinebench R23 (Single)17451715
Cinebench R23 (Multi)1434013029

------------------------------

bu ryzen işlemci 13500h in rakibi userbenchmarktan bakarsan böyle komik duruma düşersin dostum
userbenchmark kullanmıyorum kardeşim işlemcileri deneyimleme şansım oluyo sadece ve bu işlemciyi denedim 10105f daha performanslı

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Yunus
aynen userbenchmarka bakmış sanırım.

Hocam iade edin bunu alın. Msi thin serileri rezalet haberiniz olsun. Bütçe yeterliyse de amazondaki 26000TL lik 4050li lenovoya çıkın mutlaka.

Hocam 2. Cihaz olarak yanımda taşımam gereken durumlarda almak için kullanacağım cihaz açıkçası.

Fiyat makul geldiği için almıştım seri gerçektende çokmu sıkıntılı?

Şöyle bir sorun var kart limitimi kontrol etmeden almıştım indirimler sağolsun şuan yeterli limit yok, ön ödeme yapmam gerekecek 4 Bin kadar

Gerçekten bunu yapmaya değecek fark varmı? Eğer öyle ise yapacağım.

Sunflow3r

80+
köHocam 2. Cihaz olarak yanımda taşımam gereken durumlarda almak için kullanacağım cihaz açıkçası.

Şöyle bir sorun var kart limitimi kontrol etmeden almıştım indirimler sağolsun şuan yeterli limit yok, ön ödeme yapmam gerekecek 4 Bin kadar

kötü bir işlemci değil benim demek istediğim her zaman ekran kartına bakılıyor işlemcininde önemli bir kriter olduğunun bilinmesi gerek ayrıca herkes bileşenlere oyun performansı gözüyle bakıyor insanlar oyun oynuyor evet ama hayatlarının büyük çoğunluğu iş içinde geçiyor şayet ben 14700hx kullanıyorum muadil ryzen işlemci varsa söyleyin onu alayım

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Yunus
kötü bir işlemci değil benim demek istediğim her zaman ekran kartına bakılıyor işlemcininde önemli bir kriter olduğunun bilinmesi gerek ayrıca herkes bileşenlere oyun performansı gözüyle bakıyor insanlar oyun oynuyor evet ama hayatlarının büyük çoğunluğu iş içinde geçiyor şayet ben 14700hx kullanıyorum muadil ryzen işlemci varsa söyleyin onu alayım

Eğer alırsam bunu bide limit 0 kanmış olucak 😅

Hem cpu hem Ram farkı var almak gerçekten mantıklı gibi gözüküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Efe Kaba
userbenchmark kullanmıyorum kardeşim işlemcileri deneyimleme şansım oluyo sadece ve bu işlemciyi denedim 10105f daha performanslı
sen ciddimisin :D? apaçık bir şekikde i3 işlemci daha kötü kıyaslamasına bakabilirsin istediğin gibi hiçbir ruh hastasıda o masaüstü işlemcisini 7640hs ile kıyaslamaz çünki sonuç belli :LOL: ayrıca o kadar kaynak attım cinebench ve geekbench kıyaslamalarını senin de "gotten sallama" infoların dışında bir kaynağın varsa paylaş pektabiki ama yok bundan zevk alıyosun

Sunflow3r

80+
Eğer alırsam bunu bide limit 0 kanmış olucak 😅

Hem cpu hem Ram farkı var almak gerçekten mantıklı gibi gözüküyor
al dostum kötü bilgisayar değil ihtiyacım olursa bende alırdım şuan bende victus kullanıyorum gayet memnunum gerek kasası gerek soğutması herşeyiyle iyi bir ürün

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Yunus
al dostum kötü bilgisayar değil ihtiyacım olursa bende alırdım şuan bende victus kullanıyorum gayet memnunum gerek kasası gerek soğutması herşeyiyle iyi bir ürün

Aldım hocam 31₺ limit kaldı ama aldım 😅

Diğer cihazı iptal edicem şimdi

Sunflow3r

80+
sen ciddimisin :D? apaçık bir şekikde i3 işlemci daha kötü kıyaslamasına bakabilirsin istediğin gibi hiçbir ruh hastasıda o masaüstü işlemcisini 7640hs ile kıyaslamaz çünki sonuç belli :LOL:
seninle daha fazla tartışmak istemiyorum beynin oyun oynamaktan garip bir hal almış herşeye fps gözüyle bakıyorsun ama son kez bu konudakiler için kendi açıklamamı yapıcam 10105f 10.nesil intel işlemciler arasında performans sebebiyle düşük sıralarda bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok adı üzerinde i3 intelin brief indede giriş seviyesi bir işlemci olduğu belli ben 2 sanal makine ile işlerimi yapıyorum ve bu süreçte i3 hafif tıkanmalar yaşasada beni fazla üzmüyor ama ir taraftada 7640hs var deneyimlerim sonucu bu işlemcinin çok performanslı olduğunu düşünmüyorum bu düşüncelerimi de benchmarklarla destekliyorum şimdi ikinci hususa değineceğim neden ir masaüstü işlemcisiyle bir mobile işlemciyi kıyaslıyorum u kıyaslamayı 10700kf ile yapsaydım saçma olabilirdi ama ben u karşılaştırmayı i3 ile yapıyorum giriş seviyesi ve eski bir işlemciyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Efe Kaba
seninle daha fazla tartışmak istemiyorum beynin oyun oynamaktan garip bir hal almış herşeye fps gözüyle bakıyorsun ama son kez bu konudakiler için kendi açıklamamı yapıcam 10105f 10.nesil intel işlemciler arasında performans sebebiyle düşük sıralarda bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok adı üzerinde i3 intelin brief indede giriş seviyesi bir işlemci olduğu belli ben 2 sanal makine ile işlerimi yapıyorum ve bu süreçte i3 hafif tıkanmalar yaşasada beni fazla üzmüyor ama ir taraftada 7640hs var deneyimlerim sonucu bu işlemcinin çok performanslı olduğunu düşünmüyorum bu düşüncelerimi de benchmarklarla destekliyorum şimdi ikinci hususa değineceğim neden ir masaüstü işlemcisiyle bir mobile işlemciyi kıyaslıyorum u kıyaslamayı 10700kf ile yapsaydım saçma olabilirdi ama ben u karşılaştırmayı i3 ile yapıyorum giriş seviyesi ve eski bir işlemciyle
evet kimin beyni patates püresi olmuş belli çünki ben "fps kıyaslaması vs atmadım" render kıyaslaması ve sentetik test kıyaslaması attım dediğin hiçbirşeyin altı dolu değil açıkcası sadece boş yapıyorsun saman adam safsatası

PNSHER

80+ Bronze
Hocam 2. Cihaz olarak yanımda taşımam gereken durumlarda almak için kullanacağım cihaz açıkçası.

Hocam thin serisi tek fanlı soğutmaya ve 45w ekran kartına sahip bir laptop. Soğutma gerçekten çok kötü o yüzden kesinlikle aradaki farka değer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Efe Kaba
ayrıca 7640hs hem tekli çekirdek hem çoklu çekirdek performansında 10700kf yi geçiyor beynin intel işlemcilerin hızında çalışıyor galiba biraz yavaşsın

Sunflow3r

80+
evet kimin beyni patates püresi olmuş belli çünki ben "fps kıyaslaması vs atmadım" render kıyaslaması ve sentetik test kıyaslaması attım dediğin hiçbirşeyin altı dolu değil açıkcası sadece boş yapıyorsun saman adam safsatası
kusura bakma dostum 7640hs yi farklı bir ryzen işlemciyle karıştırdım hakaret için özür dilerim

ayrıca 7640hs hem tekli çekirdek hem çoklu çekirdek performansında 10700kf yi geçiyor beynin intel işlemcilerin hızında çalışıyor galiba biraz yavaşsın
intel fanboy değilim yanlış anladın ama 10700kf yinede 7640hs yi geçiyor

ayrıca 7640hs hem tekli çekirdek hem çoklu çekirdek performansında 10700kf yi geçiyor beynin intel işlemcilerin hızında çalışıyor galiba biraz yavaşyeni nesi

yeni nesil intel işlemciler üretim süreçleri ve yanlış kararlar dolayısıyla kötü ama eskiler hala yenilere taş çıkarıyor 9.nesil ve 10.nesil intel işlemciler bu dönemde bile sağlam sadece segmentine uyum sağlaması için biraz oc ye ihtiyacı var

Top Bottom