Neler Yeni

Victus Gaming Laptop 15 A1ZH1EA

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yiğit
Son düzenleme:

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Almadan önce sorman gerekmiyor muydu hocam ? 😂 Sormak için sordum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Almadan önce sorman gerekmiyor muydu hocam ? 😂 Sormak için sordum.
Hocam doğru söylüyorsunuz lakin çok cezbedici göründü. Kötüyse de cihazı 1 hafta incelerim baktım hoşuma gitmedi iade sürecini başlatırım.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Hocam doğru söylüyorsunuz lakin çok cezbedici göründü. Kötüyse de cihazı 1 hafta incelerim baktım hoşuma gitmedi iade sürecini başlatırım.
Benim bilgisayarda tek sıkıntılı gördüğüm yer ekranı hocam. Muhtemelen 10ms üstü bir ekrana sahip rekabetçi oyunlarda pek üst performans alamazsınız ekran konusunda ama diğer özellikleri fena değil fiyatına göre. Ha daha iyisi de bulunabilir mi bilemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim bilgisayarda tek sıkıntılı gördüğüm yer ekranı hocam. Muhtemelen 10ms üstü bir ekrana sahip rekabetçi oyunlarda pek üst performans alamazsınız ekran konusunda ama diğer özellikleri fena değil fiyatına göre. Ha daha iyisi de bulunabilir mi bilemiyorum.
Yorum için teşekkür ederim hocam

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Arkadaşlar merhaba bu laptopu
indirimdeyken 34.200 liraya aldım. Bana iyi mi kötü mü diye söyler misiniz. Ekran kartı 75 watt çok sıkıntı çıkarır mı? Teknik özellikleri de şu şekilde
Laptop eline ulaşmadan iade etmeni öneriyorum. Kargo evine gelirse iade sürecinde çok sıkıntı çekersin. Hele kutuyu açarsan uğraştırırlar seni. Victus 15 sorunlu model.
Bunu al.

Top Bottom