Yardım Victus vs Omen vs Asus Tuf bu Laptoplardan Hangisini Almalıyım ?

therio016

80+
Reaksiyon skoru
15
Asus tuf serilerinde ısınma problemi oluyor, victuslarda da sensör kronik problemi var. Bu üçü arasında omeni önerirdim. Trendyolda aynı ürün 2000 tl daha ucuz ve aynı satıcı

Üçü dışında ne önerirsin hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiçbiri
Monster casper erazer gamegaraj gibi markalar istemiyorum hocam teşekkür ederim yinede.

Okadar para verip yerli malı almak aşırı saçmalık geliyor hocam bir kinim yok işini düzgün yapan firmalara eyvallah ama
Gamegaraj senin dahil tuttuğun ürünleri Tokat manyağı yapar attığım tulparda daha iyi yerli diye atmadım.

Gamegaraj senin dahil tuttuğun ürünleri Tokat manyağı yapar attığım tulparda daha iyi yerli diye atmadım.
Yanlış bilmiyorsam gamegaraj yurtdışından tongfang markasına üretim yapttırttırıyor. Hatta bazı msi modelleriyle aynı kasayı kullandıkları söyleniyor. Gamegaraj markasından korkuyorum hocam bir sorun çıkarsa arkasında durur mu ürünün.

Açıkçası bende gamegaraj yönelirdim.

yurtdışından tongfang markasına üretim yapttırttırıyor.
MSI, Erazer, Monster falan da aynısını yaptırıyor, sorun nedir ?

Hocam markaya güvenmiyorum. Yoksa gamegaraj bu segmentte en f/p cihazları üretiyor.

daha geçen hafta asus rog strix g16 aldım 4050 li versiyonu mavi ekran veriyordu bütün sürücüleri kurmama rağmen asusa götürdüm teknik servis donanımsal dedi iade ettim iadem onaylandı Asus tarafında da markaya pek güvenim kalmadı.
Tek istediğim uzun ömürlü bana sorun çıkartmayacak 5 sene üniversite hayatımda uzun süre götürecek laptop arıyorum.

Yanlış bilmiyorsam gamegaraj yurtdışından tongfang markasına üretim yapttırttırıyor. Hatta bazı msi modelleriyle aynı kasayı kullandıkları söyleniyor. Gamegaraj markasından korkuyorum hocam bir sorun çıkarsa arkasında durur mu ürünün.
Herhangi bir sorun yaşamazsınız bütçeyi birazdaha artırabilirseniz bunu öneririm.

Son düzenleme:
Hocam 1 ay once r5 li asus tuf modelini aldım şimdi birde m2 taktım işlemci wattını 35 e sabitledikten sonra ısınma sorunu yaşamadım gpu zaten maks 85 86 ları görüyo işlemcide o civarlarda (ağır oyunlarda ) izmirde yaşıyorum şu anda cihaz pilde ve oyun indiriyorum cpu 60 70 arası gidip geliyo ekran kartı kapalı ekran kartı ve işlemci beraber açık oldugunda ort 50 dercelerde oluyor (cihaz sessiz modda hep neredeyse bu modda kullanıyorum ve oynayamadığım oyun olmadı ) ben monster hp gibi modeller yerine gene olsa asusu tercih ederim upgrade yaparsan garanti kapsamından da çıkmıyor ekranı da gayet hoş şarjı eko modda 10 saat e kadar fln internette gezinmeme imkan veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,619
Üyeler
183,146
Son üye
TalhaBozkurt1907
Geri