HP Victus'da 60-65 wattlarda gezerken diğer cihazlar 80-95 wattlara kadar çıkıyor işlemcileri. Tek etken FPS değil bunun %1 ve %0.1 fps oranlarınada bakmak lazım FPS 150-160 ken %0.1 fps 40-50 yi gösteriyorsa stutter vardır demek işte buda power limitten kaynaklanıyor.bu videoyu gördüm nerdeyse aynı işlemciler birinde throttle var diğerinde yok 80-90 w Lara çıkıyor tabi farklı marka işlemciler ama yinede çok fark gözükmüyor
Biliyorum %1 değerinde Paylaşmış bazı oyunlarda victus öne geçiyorHP Victus'da 60-65 wattlarda gezerken diğer cihazlar 80-95 wattlara kadar çıkıyor işlemcileri. Tek etken FPS değil bunun %1 ve %0.1 fps oranlarınada bakmak lazım FPS 150-160 ken %0.1 fps 40-50 yi gösteriyorsa stutter vardır demek işte buda power limitten kaynaklanıyor.
Fakat ben onca para vermişim cihazıma neden performansından kısayımki tam performans alamayayım ?. Bazı oyunlarda victusun öne geçmesinin önemi yok önemli olan aradaki watt farkı ve stutter varmı yok mu bu önemlidir yoksa ben neden o cihazı alayım parama yazık edeyim.Biliyorum %1 değerinde Paylaşmış bazı oyunlarda victus öne geçiyor
Yakın zamanda kanıtlarıyla beraber ''Neden Victus Alınmaz'' adlı bir konu açacağım sadece araştırmalarımın bitmesini bekliyorum.Biliyorum %1 değerinde Paylaşmış bazı oyunlarda victus öne geçiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten aı den dolayı çok watt çeken bir işlemci değil
Ama yinede bu fiyatlardan alınacak bir marka değil
Buna ait bir konu açarsak iyi olur, bilinçlendirmek adına
Ama hatanız var çok büyük indirimlerde neden alınmasın rtx 4060 laptoplar en ucuz indirimde 36k ya düşüyor o gün Acer laptop düşmüştü. Ki 512 GB e 16 ramli değil ben 33 k ya 3 ay erteleme ve 6 ay taksit ile aldım ki 3 ay erteleme olmasa zaten alamayacaktik durumumuz yoktu benimde bahsettiğim buFakat ben onca para vermişim cihazıma neden performansından kısayımki tam performans alamayayım ?. Bazı oyunlarda victusun öne geçmesinin önemi yok önemli olan aradaki watt farkı ve stutter varmı yok mu bu önemlidir yoksa ben neden o cihazı alayım parama yazık edeyim.
Yakın zamanda kanıtlarıyla beraber ''Neden Victus Alınmaz'' adlı bir konu açacağım sadece araştırmalarımın bitmesini bekliyorum.
Durum el vermiyorsa ben bir şey diyemem benim lafım durumu olup daha iyi cihazları alabilecekken gidip victus alanlara size değil hocam benim lafım yanlış anlamayın.Ama hatanız var çok büyük indirimlerde neden alınmasın rtx 4060 laptoplar en ucuz indirimde 36k ya düşüyor o gün Acer laptop düşmüştü. Ki 512 GB e 16 ramli değil ben 33 k ya 3 ay erteleme ve 6 ay taksit ile aldım ki 3 ay erteleme olmasa zaten alamayacaktik durumumuz yoktu benimde bahsettiğim bu
Depremden dolayı evimizi kaybettik borçlar vs çok oldugundan
Çok geçmiş olsun hocam anlıyorum sizi.Ama hatanız var çok büyük indirimlerde neden alınmasın rtx 4060 laptoplar en ucuz indirimde 36k ya düşüyor o gün Acer laptop düşmüştü. Ki 512 GB e 16 ramli değil ben 33 k ya 3 ay erteleme ve 6 ay taksit ile aldım ki 3 ay erteleme olmasa zaten alamayacaktik durumumuz yoktu benimde bahsettiğim bu
Depremden dolayı evimizi kaybettik borçlar vs çok oldugundan
O konuda kesinlikle haklısın durumun varsa 3-5 k vermekten korkamyacaksin şu anda gidip bı victus laptopba 35 k vermem. Özellikle 2. Slotu blunmadigindan 512 GB lik modeline daha düşük işlemcili modeline. Onun yerine indirim beklerim Lenovo Acer gibi markalar alırım en azından ne olduğu bildigimizDurum el vermiyorsa ben bir şey diyemem benim lafım durumu olup daha iyi cihazları alabilecekken gidip victus alanlara size değil hocam benim lafım yanlış anlamayın.
Çok geçmiş olsun hocam anlıyorum sizi.
Anlatmak istediğim tam da bu. İnsanları bilinçlendirmek adına yakında düşünüyorum zaten bu konu hakkında konu açmayı.O konuda kesinlikle haklısın durumun varsa 3-5 k vermekten korkamyacaksin şu anda gidip bı victus laptopba 35 k vermem. Özellikle 2. Slotu blunmadigindan 512 GB lik modeline daha düşük işlemcili modeline. Onun yerine indirim beklerim Lenovo Acer gibi markalar alırım en azından ne olduğu bildigimiz
Yardımınız için teşekkür ederim. Konuyuda en erken zamanda açarsanız insanlar ne aldıklarını bilsinlerAnlatmak istediğim tam da bu. İnsanları bilinçlendirmek adına yakında düşünüyorum zaten bu konu hakkında konu açmayı.
Asıl ben teşekkür ederim hocam size benimle r23 testinizi paylaştığınız için. Az kaldı zaten bitmek üzere araştırmalarım .Yardımınız için teşekkür ederim. Konuyuda en erken zamanda açarsanız insanlar ne aldıklarını bilsinler
4050 ile 60 arası 40-50 fps fark var önemli bir fark4050 ve 4060 arasında ( abartılacak kadar) bir fark olduğunu düşünmüyorum acer nitronun 4050 versiyonuna baksaydınız daha iyi olurdu.
Victuslar saçma sınırlar koyuyor. Adamlar İ7 işlemciye 4.3GHz limit koymuştu başka bir cihazda da. Testlerde soğuk gözüksün diye yapıyorlar herhalde.HP victuslarda throttle kaldırılıyor mu? Ben şu ana kadar sıkıntı çekmeme rağmen sadece merak ediyorum. kaldırılıyor mu?