Neler Yeni

Victuslarda işlemci throttle kaldırılıyor mu

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
HP victuslarda throttle kaldırılıyor mu? Ben şu ana kadar sıkıntı çekmeme rağmen sadece merak ediyorum. kaldırılıyor mu?

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
bu videoyu gördüm nerdeyse aynı işlemciler birinde throttle var diğerinde yok 80-90 w Lara çıkıyor tabi farklı marka işlemciler ama yinede çok fark gözükmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Throotle siz 7 7840hs ile nerdeyse skorları aynı

NZXT

80+ Bronze
bu videoyu gördüm nerdeyse aynı işlemciler birinde throttle var diğerinde yok 80-90 w Lara çıkıyor tabi farklı marka işlemciler ama yinede çok fark gözükmüyor
HP Victus'da 60-65 wattlarda gezerken diğer cihazlar 80-95 wattlara kadar çıkıyor işlemcileri. Tek etken FPS değil bunun %1 ve %0.1 fps oranlarınada bakmak lazım FPS 150-160 ken %0.1 fps 40-50 yi gösteriyorsa stutter vardır demek işte buda power limitten kaynaklanıyor.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
HP Victus'da 60-65 wattlarda gezerken diğer cihazlar 80-95 wattlara kadar çıkıyor işlemcileri. Tek etken FPS değil bunun %1 ve %0.1 fps oranlarınada bakmak lazım FPS 150-160 ken %0.1 fps 40-50 yi gösteriyorsa stutter vardır demek işte buda power limitten kaynaklanıyor.
Biliyorum %1 değerinde Paylaşmış bazı oyunlarda victus öne geçiyor

Zaten aı den dolayı çok watt çeken bir işlemci değil

Ama yinede bu fiyatlardan alınacak bir marka değil

Buna ait bir konu açarsak iyi olur, bilinçlendirmek adına

NZXT

80+ Bronze
Fakat ben onca para vermişim cihazıma neden performansından kısayımki tam performans alamayayım ?. Bazı oyunlarda victusun öne geçmesinin önemi yok önemli olan aradaki watt farkı ve stutter varmı yok mu bu önemlidir yoksa ben neden o cihazı alayım parama yazık edeyim.

Zaten aı den dolayı çok watt çeken bir işlemci değil

Ama yinede bu fiyatlardan alınacak bir marka değil

Buna ait bir konu açarsak iyi olur, bilinçlendirmek adına
Yakın zamanda kanıtlarıyla beraber ''Neden Victus Alınmaz'' adlı bir konu açacağım sadece araştırmalarımın bitmesini bekliyorum.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Fakat ben onca para vermişim cihazıma neden performansından kısayımki tam performans alamayayım ?. Bazı oyunlarda victusun öne geçmesinin önemi yok önemli olan aradaki watt farkı ve stutter varmı yok mu bu önemlidir yoksa ben neden o cihazı alayım parama yazık edeyim.

Yakın zamanda kanıtlarıyla beraber ''Neden Victus Alınmaz'' adlı bir konu açacağım sadece araştırmalarımın bitmesini bekliyorum.
Ama hatanız var çok büyük indirimlerde neden alınmasın rtx 4060 laptoplar en ucuz indirimde 36k ya düşüyor o gün Acer laptop düşmüştü. Ki 512 GB e 16 ramli değil ben 33 k ya 3 ay erteleme ve 6 ay taksit ile aldım ki 3 ay erteleme olmasa zaten alamayacaktik durumumuz yoktu benimde bahsettiğim bu

Depremden dolayı evimizi kaybettik borçlar vs çok oldugundan

NZXT

80+ Bronze
Ama hatanız var çok büyük indirimlerde neden alınmasın rtx 4060 laptoplar en ucuz indirimde 36k ya düşüyor o gün Acer laptop düşmüştü. Ki 512 GB e 16 ramli değil ben 33 k ya 3 ay erteleme ve 6 ay taksit ile aldım ki 3 ay erteleme olmasa zaten alamayacaktik durumumuz yoktu benimde bahsettiğim bu

Durum el vermiyorsa ben bir şey diyemem benim lafım durumu olup daha iyi cihazları alabilecekken gidip victus alanlara size değil hocam benim lafım yanlış anlamayın.

Çok geçmiş olsun hocam anlıyorum sizi.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Durum el vermiyorsa ben bir şey diyemem benim lafım durumu olup daha iyi cihazları alabilecekken gidip victus alanlara size değil hocam benim lafım yanlış anlamayın.

Çok geçmiş olsun hocam anlıyorum sizi.
O konuda kesinlikle haklısın durumun varsa 3-5 k vermekten korkamyacaksin şu anda gidip bı victus laptopba 35 k vermem. Özellikle 2. Slotu blunmadigindan 512 GB lik modeline daha düşük işlemcili modeline. Onun yerine indirim beklerim Lenovo Acer gibi markalar alırım en azından ne olduğu bildigimiz

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT

NZXT

80+ Bronze
O konuda kesinlikle haklısın durumun varsa 3-5 k vermekten korkamyacaksin şu anda gidip bı victus laptopba 35 k vermem. Özellikle 2. Slotu blunmadigindan 512 GB lik modeline daha düşük işlemcili modeline. Onun yerine indirim beklerim Lenovo Acer gibi markalar alırım en azından ne olduğu bildigimiz
Anlatmak istediğim tam da bu. İnsanları bilinçlendirmek adına yakında düşünüyorum zaten bu konu hakkında konu açmayı.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Anlatmak istediğim tam da bu. İnsanları bilinçlendirmek adına yakında düşünüyorum zaten bu konu hakkında konu açmayı.
Yardımınız için teşekkür ederim. Konuyuda en erken zamanda açarsanız insanlar ne aldıklarını bilsinler

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Allah'tan biraz merhamet edip 40-45 w koymamışlar :D o zaman hiç cekilmezdi şimdi en azından çok bı fark yok render dışında render performansında fark atar tabi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
HP victuslarda throttle kaldırılıyor mu? Ben şu ana kadar sıkıntı çekmeme rağmen sadece merak ediyorum. kaldırılıyor mu?
Victuslar saçma sınırlar koyuyor. Adamlar İ7 işlemciye 4.3GHz limit koymuştu başka bir cihazda da. Testlerde soğuk gözüksün diye yapıyorlar herhalde.

İntelde kaldırmanın birçok yolunu biliyorum da AMD de yok sanırım. BIOSu kontrol et belki ayar koymuşlardır.

Top Bottom