- Bütçe
- 8500
Ben Adobe Premier ve After Effects kullanarak videolarımı editliyorum. Araştırdığımda ilk tercihim Huawei Matebook 14 oldu ancak bu laptopun içinde ekran kartı kullanılmıyor sadece işlemciye entegre olmuş bir şekilde Amd Radeon grafik kartı var. Bu da aklımda büyük soru işaretlerine yol açıyor. Ben bilgisayarı oyun için kullanmayacağım zaten Playstation kullanıyorum oyunlarım için. Bu Huawei modelinde iyi bir işlemci (Amd Ryzen 5 4600h) ve Ram (16 gb 2666mhz) kullanılıyor. Bu entegre grafik kartı bana Adobe programları kullanırken sorun çıkartır mı? Bu programları kullanmak için bir ekran kartına gerek var mı, yoksa bu işlemci ve ram bana yeterli olur mu 3-4 sene civarında?
Arada kaldığım iki laptop bunlar:
Bu iki laptopun da özelliklerine bakıp hangisinin video editlemede bana daha fazla yardımcı olacağı konusunda önerilerde bulunursanız çok sevinirim.
Arada kaldığım iki laptop bunlar:
HUAWEI Turkey
HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın.
shop.huawei.com
ACER Nitro An515-44 R5 4600h 16gb 512gb Ssd Gtx 1650ti Linux 15.6" Fhd Nh.q9hey.005 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ACER Nitro An515-44 R5 4600h 16gb 512gb Ssd Gtx 1650ti Linux 15.6
www.trendyol.com
Bu iki laptopun da özelliklerine bakıp hangisinin video editlemede bana daha fazla yardımcı olacağı konusunda önerilerde bulunursanız çok sevinirim.