Video Edit Programı

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,658
Arkadaşlar Ücretsiz bir edit programı var mı iyi ve çok zor olmayan? YouTube için kullanacağım

adobe premiere pro cc-cs6 sürümü ikisinide kullanabilirsin crackleyip. Basit editleri kolaylıkla yapabilirsin. Çok iyi bir program detaylı araştırmaylada çok güzel editler oluşturabilirsin.
Crack yapmayı bilmiyorum ücretsiz bir şey yok mu?

adobe premiere pro cc-cs6 sürümü ikisinide kullanabilirsin crackleyip. Basit editleri kolaylıkla yapabilirsin. Çok iyi bir program detaylı araştırmaylada çok güzel editler oluşturabilirsin.
Korsan yasak zaten.

Filmora öneririm tüm özellikleri olmayan bedava bir versiyonu var.

Teşekkürler işimi görür değil mi? insanlar komik montajlardan hoşlanıyor sanırım
Kesinlikle görür. Popüler edit programı zaten adobe premiere .

Korsan yasak zaten.

Filmora öneririm tüm özellikleri olmayan bedava bir versiyonu var.

"Korsan yasak zaten" diyorsun korsanın kullanımın yasal olduğunu söylemedim ben zaten crackleyip kullansın parası olan gidip parayla alıp kullanır. Crack dediğimiz şeyi milyonlarca insan kullanıyor uygulamalarda. Windows keyleri 10-50tl olmadan önce herkes gidip 500-1000tl ye lisans mı satın alıyordu?

Camtasia öneririm.

Kesinlikle görür. Popüler edit programı zaten adobe premiere .

"Korsan yasak zaten" diyorsun korsanın kullanımın yasal olduğunu söylemedim ben zaten crackleyip kullansın parası olan gidip parayla alıp kullanır. Crack dediğimiz şeyi milyonlarca insan kullanıyor uygulamalarda. Windows keyleri 10-50tl olmadan önce herkes gidip 500-1000tl ye lisans mı satın alıyordu?
1- Forumda yasak.

2- Milyonlarca insanın kullanması onu doğru bir şey yapmaz.

1- Forumda yasak.

2- Milyonlarca insanın kullanması onu doğru bir şey yapmaz.
1- "Korsan yasak zaten. " Demek yerine "Forumda yasak." demen yeterdi böyle bir bilgi açıklama yapmazdım.
2- "Milyonlarca insanın kullanması onu doğru bir şey yapmaz." dostum ben neden aksini demediğim halde kurduğum cümleden nesnel bilgi çıkartıp önüme koyuyorsun. Yasal olmadığını bilmeyen yok zaten crack in. Ben sadece çözüm sunarım, grupta yasak olduğunu bilsem crack konusunun böyle bir şey yazmazdım. Amaç çözüm sunmak yapıp yapmama sorumluluğunu kişiye bırakmak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,124
Üyeler
190,512
Son üye
dogukankagan
Geri