tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Arkadaşlar Ücretsiz bir edit programı var mı iyi ve çok zor olmayan? YouTube için kullanacağım
Crack yapmayı bilmiyorum ücretsiz bir şey yok mu?adobe premiere pro cc-cs6 sürümü ikisinide kullanabilirsin crackleyip. Basit editleri kolaylıkla yapabilirsin. Çok iyi bir program detaylı araştırmaylada çok güzel editler oluşturabilirsin.
Ücretsiz en iyisi VSDC Free editor youtubede dersleri de varArkadaşlar Ücretsiz bir edit programı var mı iyi ve çok zor olmayan? YouTube için kullanacağım
Youtubedan bakabilirsin onu geçtim zaten yazsan google a indireceğin sitede cracklemeyi nasıl yapacağını yazar.Crack yapmayı bilmiyorum ücretsiz bir şey yok mu?
Teşekkürler işimi görür değil mi? insanlar komik montajlardan hoşlanıyor sanırımYoutubedan bakabilirsin onu geçtim zaten yazsan google a indireceğin sitede cracklemeyi nasıl yapacağını yazar.
Korsan yasak zaten.adobe premiere pro cc-cs6 sürümü ikisinide kullanabilirsin crackleyip. Basit editleri kolaylıkla yapabilirsin. Çok iyi bir program detaylı araştırmaylada çok güzel editler oluşturabilirsin.
Kesinlikle görür. Popüler edit programı zaten adobe premiere .Teşekkürler işimi görür değil mi? insanlar komik montajlardan hoşlanıyor sanırım
Korsan yasak zaten.
Filmora öneririm tüm özellikleri olmayan bedava bir versiyonu var.
1- Forumda yasak.Kesinlikle görür. Popüler edit programı zaten adobe premiere .
"Korsan yasak zaten" diyorsun korsanın kullanımın yasal olduğunu söylemedim ben zaten crackleyip kullansın parası olan gidip parayla alıp kullanır. Crack dediğimiz şeyi milyonlarca insan kullanıyor uygulamalarda. Windows keyleri 10-50tl olmadan önce herkes gidip 500-1000tl ye lisans mı satın alıyordu?
Camtasia'yı biliyorum ama paralıCamtasia öneririm.
1- "Korsan yasak zaten. " Demek yerine "Forumda yasak." demen yeterdi böyle bir bilgi açıklama yapmazdım.1- Forumda yasak.
2- Milyonlarca insanın kullanması onu doğru bir şey yapmaz.