Neler Yeni

Video editörlüğü için üniversite ve bölüm önerisi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,248
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Video editörü olmak istiyorum, after effect ile edit yapmayı seviyorum, ileridede işim bu olsun hem para kazanayım hem bilgisayarımdan edit yapayım para kazanayım diyorum.
Bilgisayarlada çok içli dışlıyım, ilk başlarda bilgisayar mühendisliği istiyordum ama işim bu olsun istemem, bunu zevkine yapıyorum.
Editörlük için hangi bölümü önerirsiniz? Ve hangi şehirde hangi üniversitede okumalıyım? fiyatların uygun olmasıda önemli, ev tutmayı düşünyorum.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,810
İsim
1
üniversiteyle alakası yok o işin kendin öğrencen orda teorik

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,248
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rulep

80+ Gold
bunun için üni gereksiz direkt sosyal medyaya giriş yapın tanınmadığın sürece iyi paralar kazanmak zor

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,248
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunun için üni gereksiz direkt sosyal medyaya giriş yapın tanınmadığın sürece iyi paralar kazanmak zor
Ne önerirsiniz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

grafik tasarım gibi bölümler var ama bi işe yaramaz açıkçası ev tutmalık vs bişey yok paranıza yazık olur
Hocam dijital göçebe olmak istiyorum, yalnız yaşamayı vesaire ögrenmek, tek kalmak istiyorum

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,810
İsim
1
Ne önerirsiniz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dijital göçebe olmak istiyorum, yalnız yaşamayı vesaire ögrenmek, tek kalmak istiyorum
tamamen kendiniz öğrenceksiniz ama çok iyi yapmadıkça çok getirisi yok çünkü piyasa kalabalık

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,589
İsim
Mehmet Aslan
Video editörü olmak istiyorum, after effect ile edit yapmayı seviyorum, ileridede işim bu olsun hem para kazanayım hem bilgisayarımdan edit yapayım para kazanayım diyorum.
Bilgisayarlada çok içli dışlıyım, ilk başlarda bilgisayar mühendisliği istiyordum ama işim bu olsun istemem, bunu zevkine yapıyorum.
Editörlük için hangi bölümü önerirsiniz? Ve hangi şehirde hangi üniversitede okumalıyım? fiyatların uygun olmasıda önemli, ev tutmayı düşünyorum.
Editörlük için üniversite okumana gerek yok , ama illa akademik bir kariyer yapmak istiyorsan Grafik Tasarım veya Medya ve İletişim bölümlerine yönelebilirsin.

Rulep

80+ Gold
Ne önerirsiniz hocam
bu işin şirkette çalışma kısmı ve freelancer kısmı var premiere pro ve photoshop iyi bir seviye bilmen şart iyi bir seviyeye gelesiye kadar da oturup tüm zamanını buna harcayamazsın çevre yapmak zorundasın bunun için de üniversite en kolay yol diye düşünüyorum yabancı dil de şart aynı zamanda bu işlerin döndüğü sayfalara portföyünü hazırlayıp ilan açman lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,296
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom