DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Arkadaşlar merhabalar dersleri 2xte izlemek istiyorum. Windows üzerinden bunu hangi program aracılığıyla yapabilirim?
movie maker vardı o hızlandırıyor mu bilmiyorum onun dışında camtasia 8 kullanabilirsin 250 mbArkadaşlar merhabalar dersleri 2xte izlemek istiyorum. Windows üzerinden bunu hangi program aracılığıyla yapabilirim?
movie maker vardı o hızlandırıyor mu bilmiyorum onun dışında camtasia 8 kullanabilirsin 250 mb
çıktı almadan da izlenebiliyor tam ekran yapıpHocam çıktı almayacağım. anlık videoyu 2x hızında izleyeceğim.
Daha kullanışlı bir PLAYER arıyorum.çıktı almadan da izlenebiliyor tam ekran yapıp
hızlandırmayı windows media player bile yapıyorDaha kullanışlı bir PLAYER arıyorum.
çoğu playerda olması lazım. vlc'de vardı diye hatırlıyorum.Daha kullanışlı bir PLAYER arıyorum.
Sesi kapatıyor.hızlandırmayı windows media player bile yapıyor
Bakayım VLC'ye.çoğu playerda olması lazım. vlc'de vardı diye hatırlıyorum.
VLC oldu. Teşekkür ederim.çoğu playerda olması lazım. vlc'de vardı diye hatırlıyorum.
VLC. Tek atar hepsine.Arkadaşlar merhabalar dersleri 2xte izlemek istiyorum. Windows üzerinden bunu hangi program aracılığıyla yapabilirim?