Video İzlerken Bilgisayar Donması

Arkadaşlar sorunla yaklaşık 1 ay boyunca karşılaşmadım ancak 2 gündür bu sorun tekrar ediyor. Konu hakkında ne yapabilirim? Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim.

Arkadaşlar öncelikle selamlar, iyi forumlar. Bilgisayarda video izlerken( Prime Video, Youtube) bilgisayar aniden donuyor ne googleu kapatabiliyorum ne de görev yöneticisini açabiliyorum. Bilgisayarı kasanın düğmesinden açıp kapatınca sorun düzeliyor ancak bu sorunu daha önce 1 kez daha yaşadım bilgisayarda 10+ saat geçirince bu sorun gerçekleşiyor. İşlemci: Ryzen 5 5600X/ Ekran Kartı: Zotac 3070 Ti AMP Holo.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler, iyi forumlar.
psu veya sıcaklık ile ilgili oldugunu dusunuyorum sorun ciddiyse aldığınız yere gonderin

psu veya sıcaklık ile ilgili oldugunu dusunuyorum sorun ciddiyse aldığınız yere gonderin
Hocam sıcaklıklar şu aralar 45'i geçmiyor. PSU ile ilgili bir sıkıntı olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Hocam sıcaklıklar şu aralar 45'i geçmiyor. PSU ile ilgili bir sıkıntı olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
test icin programlar var yanlıs bilmiyorsam yt den bakın ama bulamazsanjz aldığınız yere gösterin

Benimki anakartsal sıkıntıydı 5 kondansatör şişmişti bı anakarti da kontrol edin

Dostum yapacağın şu sistemi komple vereceksin servise nasıl olsa garantisi de var arızalı donanım hangisiyse sana bilgi verecekler. Garantisi olmasa anlarım da garanti olduğu halde konu açıp şuan olmadı 2 gündür yine var diye yazman saçma geliyor bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,281
Üyeler
185,247
Son üye
nes!
Geri