Neler Yeni

Yardım VİDEO İZLERKEN YEŞİL EKRAN

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Merhabalar, konuyu yanlış yere açtım yüksek ihtimalle. Nereye açacağımı bilemedim. Neyse sorunuma gelelim. Herhangi bir yerden video izlerken bazen video tamamen yeşil oluyor. Bazen de videonun sadece sağ kısmı yeşil oluyor. Hatta discord'da bile oldu. Bunu nasıl çözebilirim ?

ßeta

80+ Bronze
Ekrana gelen kabloda veya ekranda sorun olabilir, ve bence konu doğru yere açılmış sorun donanımsal gibi duruyor

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,686
İsim
1
Ekrana gelen kabloda veya ekranda sorun olabilir, ve bence konu doğru yere açılmış sorun donanımsal gibi duruyor
bende yaşıyordum sorunu sorun ekran kartındaydı diye hatırlıyorum yada prizde monitörle alakalı değildi

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun donanımsal değil. O kesin. Örneğin bir platformda ana videonun yanında 6 7 tane de önerilen video var. Ana video oynatılırken imleç ile yandaki videoların üstüne geldiğinde o videonun ön izlemesi oynatılıyor. Bunu biliyorsunuz. Örneğin Youtube. O ön izleme oynatılırken benim ana video yeşil oluyor. Ön izlemeyi durdurduğumda video'daki yeşil perde gidiyor. Yüksek ihtimalle çok güç harcamama için yapılmış bir sistem. Bunu nasıl kapatacağımı bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende yaşıyordum sorunu sorun ekran kartındaydı diye hatırlıyorum yada prizde monitörle alakalı değildi

Sorun donanımsal değil. O kesin. Örneğin bir platformda ana videonun yanında 6 7 tane de önerilen video var. Ana video oynatılırken imleç ile yandaki videoların üstüne geldiğinde o videonun ön izlemesi oynatılıyor. Bunu biliyorsunuz. Örneğin Youtube. O ön izleme oynatılırken benim ana video yeşil oluyor. Ön izlemeyi durdurduğumda video'daki yeşil perde gidiyor. Yüksek ihtimalle çok güç harcamama için yapılmış bir sistem. Bunu nasıl kapatacağımı bilmiyorum.
Yüksek ihtimalle sisteme 2 video aynı anda oynatılıp fazla yük binmesin diye yapılmış bir sistem. Bunu nasıl kapatacağımızı bulmamız lazım.

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun
Aynen YouTube de sizin dediğinize benzer bir problem yaşıyordu arkadaşım, problemi ekran kartından kaynaklanıyordu onun.

probleminiz bu şekilde mi, belki işe yarar

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen YouTube de sizin dediğinize benzer bir problem yaşıyordu arkadaşım, problemi ekran kartından kaynaklanıyordu onun.

probleminiz bu şekilde mi, belki işe yarar
Benimki böyle bir sorun değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,243
Üyeler