Neler Yeni

Video kaydı için program önerisi ?

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
Daha öncede bu konu hakkında konu açmıştım obs studio kullanırken ekran kartını aşırı sömürüyo ve oyun içinde donmalara sebebiyet veriyo ancak windows un kendi ekran kaydını açtığımda nerdeyse oynama bile olmadı arasında tabi ki fark olur cahilliğime verin lütfen ancak yinede ücretsiz kaliteli ekran kaydı programı öneriniz olursa onlarıda denemek isterim şimdiden teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada ekran kartım rx 570

zeynhard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Umut
Daha öncede bu konu hakkında konu açmıştım obs studio kullanırken ekran kartını aşırı sömürüyo ve oyun içinde donmalara sebebiyet veriyo ancak windows un kendi ekran kaydını açtığımda nerdeyse oynama bile olmadı arasında tabi ki fark olur cahilliğime verin lütfen ancak yinede ücretsiz kaliteli ekran kaydı programı öneriniz olursa onlarıda denemek isterim şimdiden teşekkürler.

Bu arada ekran kartım rx 570
amdnin kendi kayıt programını kullanmayı denedin mi

H.M.B

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hayrettin Bilge
OBS i öneririm ağır fakat fonksyonel bir program yayın vs. de kullana bilirsiniz.

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz diyince aklıma geldim daha az gpu kullanıyo ve kalitelide hepinize teşekkürler

Siz diyince aklıma geldim daha az gpu kullanıyo ve kalitelide hepinize tese
OBS i öneririm ağır fakat fonksyonel bir program yayın vs. de kullana bilirsiniz.
Obs çok fazla gpu kullanıyo en basitinden denemek amaçlı LoL de kayıt alayım dedim hani video kasarak değil dona dona gidiyodu ama yinede tavsiye için teşekkürler daha iyi bir kart alma şansım olursa ilerde o zaman kullanabilirim sanırım 😅

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
Gençler amd nin ekran kaydı programı oyunda deli dehşet ses kaymasına yol açtı başka tavsiyesi olan var mı acaba

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İ5-3470 Rx 580 4Gb AMD nin kendi yazılımıyla 1080p 60 Fps olarak kaydettim. 8 dakvideo H265 Codec ile 2.5 gb tuttu ama görüntü kalitesi ortada (orijinal dosya yükledim) . Daha iyisi için ne yapmalıyım ?

Bende arada donma yapmış, onun haricinde amd nin programında sıkıntı yaşamadım da kalite çok iyi değil. Bugün Obs ile denedim o daha kaliteli kaydetti.

Codec seçimi yapın H264 te kayıt almışsınızdır.H265 Hevc seçili olmalı

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
İ5-3470 Rx 580 4Gb AMD nin kendi yazılımıyla 1080p 60 Fps olarak kaydettim. 8 dakvideo H265 Codec ile 2.5 gb tuttu ama görüntü kalitesi ortada (orijinal dosya yükledim) . Daha iyisi için ne yapmalıyım ?

Bende arada donma yapmış, onun haricinde amd nin programında sıkıntı yaşamadım da kalite çok iyi değil. Bugün Obs ile denedim o daha kaliteli kaydetti.

Codec seçimi yapın H264 te kayıt almışsınızdır.H265 Hevc seçili olmalı

Obs yi bende denedim ancak ekran kartını fazla sömürüyor sadece lolde denediğimde bile kayıt donarak ilerliyodu ama dediğiniz yöntemide deneyip geri dönüş yapıcam teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,340
Son üye
Cavoo06
Top Bottom