SkyBoy
80+
Dahası
Öncelikle Gold eloda takılıp kalan çok oyuncu var. Benim 1 senelik Gold maceramın bitişi 3 gün aldı. 3 günde Gold2'den Plat2'ye çıkmıştım. Bir yerden sonra yükseliyorsun.Bir tek benim gördüğüm goldlar mı immo gibi oynuyor yoksa bu oynayışın normal gold oynayışı mı çözemedim.
valla normalde aşırı iyi oynamıyorum son bir haftadir baya iyi oynamaya başladım hep mvp fln oluyorum sanırım kayıt aldığım için gaza gelip vuruyorumBir tek benim gördüğüm goldlar mı immo gibi oynuyor yoksa bu oynayışın normal gold oynayışı mı çözemedim.
Ben oyunun ilk 6 ayında bronz elodaydım, geçtiğimiz 3 sezona kadar gold takıldım şimdi elmasım sadece kasmaya vaktim olmuyor.Öncelikle Gold eloda takılıp kalan çok oyuncu var. Benim 1 senelik Gold maceramın bitişi 3 gün aldı. 3 günde Gold2'den Plat2'ye çıkmıştım. Bir yerden sonra yükseliyorsun.
Videoya gelirsek kaç dakikada yaptığını sormam lazım.
abi tamam video hakkında istediğini de ama amatörlerden ne beklersin nası bi tabirbu ne neredeyse hep ölmüşsün videoda çok kötü olmuş ama amatörlerden ne beklersin bir amatöre göre iyi sayılır
Gözünü seveyim nereden anladın immo gibi oynadığınıBir tek benim gördüğüm goldlar mı immo gibi oynuyor yoksa bu oynayışın normal gold oynayışı mı çözemedim.
hep ölmüşmüyüm? 35/15 gittim bu maçtabu ne neredeyse hep ölmüşsün videoda çok kötü olmuş ama amatörlerden ne beklersin bir amatöre göre iyi sayılır
benim tabirim buabi tamam video hakkında istediğini de ama amatörlerden ne beklersin nası bi tabir
Çocuğa immo demiyorum, benim karşıma gelen goldlar immo gibi oynuyor ama bu çocuk niye bu kadar kötü oynuyor demek istedim.Gözünü seveyim nereden anladın immo gibi oynadığını
Dostum eline saglık ama maç içinde çok gereksiz hareketler var birde bazen boş yerlere bakmışsın movementunu geliştirirken bir yerlere gelirsinhep ölmüşmüyüm? 35/15 gittim bu maçta
Ben hiç bir goldun immo gibi oynadığını görmedimÇocuğa immo demiyorum, benim karşıma gelen goldlar immo gibi oynuyor ama bu çocuk niye bu kadar kötü oynuyor demek istedim.
Kanka sistemini bilmiyorum ama video ayarı yapman gerek 130 fps alıyorsun ama kasıyor video kalitesini arttırman gerek bir araya efektler koyman gerek after effects videoları izlehep ölmüşmüyüm? 35/15 gittim bu maçta