Size denk gelmemiş olabilir hocam ? Bunu da ağladığım için demiyorum zaten %87 hs oranı olan biriyim. Kast ettiğim oynayış tarzı immo gibi olan nasıl peek atabileceğini bilenlere denk geldim diyorum.Dostum eline saglık ama maç içinde çok gereksiz hareketler var birde bazen boş yerlere bakmışsın movementunu geliştirirken bir yerlere gelirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben hiç bir goldun immo gibi oynadığını görmedim
videoyu 720p 45 fps kaydetmiştim o yüzden kasıyor gibi görünüyor, dediğin gibi yapmak istedim ama malesef çok fazla anlamıyorum edit işlerindenKanka sistemini bilmiyorum ama video ayarı yapman gerek 130 fps alıyorsun ama kasıyor video kalitesini arttırman gerek bir araya efektler koyman gerek after effects videoları izle
Benim smurf hesabım var ara sıra girerim Gold plat gelir hiç biri immo gibi değil dediğiniz çok garip hocam immo gibiyse en kotu elmas olur Gold elo o kadar kolay ki immo gibi oynayann birinin o eloda kalması imkansızSize denk gelmemiş olabilir hocam ? Bunu da ağladığım için demiyorum zaten %87 hs oranı olan biriyim. Kast ettiğim oynayış tarzı immo gibi olan nasıl peek atabileceğini bilenlere denk geldim diyorum.
İşte youtubeden izle videoları anlarsın bu kanalı izle anlarsın bu kanal iyi anlatıyor https://www.youtube.com/channel/UCphOZHNAnM-cL76IR5Qjb3gvideoyu 720p 45 fps kaydetmiştim o yüzden kasıyor gibi görünüyor, dediğin gibi yapmak istedim ama malesef çok fazla anlamıyorum edit işlerinden
Rank ne hocamSize denk gelmemiş olabilir hocam ? Bunu da ağladığım için demiyorum zaten %87 hs oranı olan biriyim. Kast ettiğim oynayış tarzı immo gibi olan nasıl peek atabileceğini bilenlere denk geldim diyorum.
teşekkür ederimEline sağlık![]()
dediğin gibi video için uğraşmadım zaten kendimce iyi bir maç geçirmiştim arkasına müzik koyayım vuruşların dedim birkaç arkadaşa fln attım birde buraya çok önemsemedim yani daha çok vuruşlar için attım videoyuYanıt alamadım ama yazayım.
Buna edit denemez.
Insights'tan (tahminimce) alınan kliplerin arka arkaya konulup arkaya müzik atılmış, herhangi bir ses ayarı yapılmamış. Akıcılık için uğraşılmamış ve izleyici tarafından kuşkusuz kötü gözüken bir video olmuş.
Bu kadar sert konuşmamın sebebi video için uğraşmaman dostum, ben Premiere'den ilk gameplay videomu yaptığımda color olsun ses olsun geçişler olsun her açıdan az da olsa uğraşmıştım. Buradaki "sert gözüken" söylemlerimi araştırıp daha iyisini yapmaktansa kolaya kaçıp videoları arka arkaya koyup arkaya bir müzik attığın için yapıyorum.