Neler Yeni

video nasıl olmuş rank gold1

victreX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ahmet
Kill aldığın yerleri kesip arkaya müzik koymuşsun sadece. Diğer oyuncuların da konuşması duyuluyor videoda, olmamış bence.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Dostum eline saglık ama maç içinde çok gereksiz hareketler var birde bazen boş yerlere bakmışsın movementunu geliştirirken bir yerlere gelirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben hiç bir goldun immo gibi oynadığını görmedim
Size denk gelmemiş olabilir hocam ? Bunu da ağladığım için demiyorum zaten %87 hs oranı olan biriyim. Kast ettiğim oynayış tarzı immo gibi olan nasıl peek atabileceğini bilenlere denk geldim diyorum.

SkyBoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Selim Kayhan
Kanka sistemini bilmiyorum ama video ayarı yapman gerek 130 fps alıyorsun ama kasıyor video kalitesini arttırman gerek bir araya efektler koyman gerek after effects videoları izle
videoyu 720p 45 fps kaydetmiştim o yüzden kasıyor gibi görünüyor, dediğin gibi yapmak istedim ama malesef çok fazla anlamıyorum edit işlerinden

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Size denk gelmemiş olabilir hocam ? Bunu da ağladığım için demiyorum zaten %87 hs oranı olan biriyim. Kast ettiğim oynayış tarzı immo gibi olan nasıl peek atabileceğini bilenlere denk geldim diyorum.
Benim smurf hesabım var ara sıra girerim Gold plat gelir hiç biri immo gibi değil dediğiniz çok garip hocam immo gibiyse en kotu elmas olur Gold elo o kadar kolay ki immo gibi oynayann birinin o eloda kalması imkansız

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

SeaderS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Musab Taha Karadağ
Discord
SeaderS#0001
Eline sağlık :)

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Yanıt alamadım ama yazayım.
Buna edit denemez.
Insights'tan (tahminimce) alınan kliplerin arka arkaya konulup arkaya müzik atılmış, herhangi bir ses ayarı yapılmamış. Akıcılık için uğraşılmamış ve izleyici tarafından kuşkusuz kötü gözüken bir video olmuş.

Bu kadar sert konuşmamın sebebi video için uğraşmaman dostum, ben Premiere'den ilk gameplay videomu yaptığımda color olsun ses olsun geçişler olsun her açıdan az da olsa uğraşmıştım. Buradaki "sert gözüken" söylemlerimi araştırıp daha iyisini yapmaktansa kolaya kaçıp videoları arka arkaya koyup arkaya bir müzik attığın için yapıyorum.

SkyBoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Selim Kayhan
teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanıt alamadım ama yazayım.
Buna edit denemez.
Insights'tan (tahminimce) alınan kliplerin arka arkaya konulup arkaya müzik atılmış, herhangi bir ses ayarı yapılmamış. Akıcılık için uğraşılmamış ve izleyici tarafından kuşkusuz kötü gözüken bir video olmuş.

Bu kadar sert konuşmamın sebebi video için uğraşmaman dostum, ben Premiere'den ilk gameplay videomu yaptığımda color olsun ses olsun geçişler olsun her açıdan az da olsa uğraşmıştım. Buradaki "sert gözüken" söylemlerimi araştırıp daha iyisini yapmaktansa kolaya kaçıp videoları arka arkaya koyup arkaya bir müzik attığın için yapıyorum.
dediğin gibi video için uğraşmadım zaten kendimce iyi bir maç geçirmiştim arkasına müzik koyayım vuruşların dedim birkaç arkadaşa fln attım birde buraya çok önemsemedim yani daha çok vuruşlar için attım videoyu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,803
Üyeler
167,198
Son üye
Efew45
Top Bottom