Neler Yeni

VİDEO YAYINDA - ÜCRETSİZ PYTHON DERSLERİ !

beritankorkusuz

80+ Silver
Merhaba dostlar ,
Yaklaşık 2 hafta önce başlatmış olduğumuz Ücretsiz -Python Eğitimi serisinde sizlerinde isteği üzerine videolu anlatım yapmaya karar verdik. Videolu anlatımın dışında Donanım Arşivi Forum sayfasında da yazılı olarak derslerimiz bulunacaktır. İlk video yada sizlere Kullanılacak programların kurulumu ve ilk derslerimizi anlattım .Anlatım sırasında hasta olduğumdan dolayı sesimde biraz sorun var bu konuda affınıza sığınıyorum.

Bana desteklerinizden dolayı hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Özelliklede ;
@Bojikan @Berat123 @Mr.Amd @Mechanist @anwender4547 @TeamDartTr @Ulakeint @Emirhandkee @umutbatuhan @ImmanuelRoussau @Kyrie @Alposki @robin @Xeraton @Bartu @ugur111 @hsynsglm77 @Joker_06 @Yasin Çelik @COREXAR @Beyfendiiii6 @İso Göçer @KırmızıKedi @Fiery @crazyboy40 @The Magma Boss @Selimhan @root @LURKER @Kazım Soy @Sllent .Eklemeyi unuttuğum arkadaşlar varsa affınıza sığınaraktan özür diliyorum .

İLK EĞİTİM VİDEOSU İÇİN TIKLA !

Ücretsiz Python Dersleri Nelerdir ?
Ücretsiz Python Dersleri 1
Ücretsiz Python Dersleri 2
Ücretsiz Python Dersleri 3

Öncelikle tekrar hatırlatmak isterim ki bu projeden herhangi bir kar amacı gütmüyorum. Bundan dolayı benim için manevi destekleriniz çok ama çok önemli.Konuları yazarken arada sıkılıyorum ister istemez ama bana olan destekleriniz aklıma gelince daha da hevesli bir şekilde yazıyorum.Şimdiden teşekkürler.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Hemen atladım.

beritankorkusuz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

beritankorkusuz

80+ Silver

beritankorkusuz

80+ Silver

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Aniden bitti neden oldu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okey video tamamen yüklenmiş.

beritankorkusuz

80+ Silver
Aniden bitti neden oldu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okey video tamamen yüklenmiş.
Ses deki dipses den ve sesimin bozuk çıkmasından dolayı affınıza sığınıyorum , videoyu çektiğim ortam bahçe desem yeridir.Ancak bu şekilde olabildi.

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
Merhaba dostlar ,
Yaklaşık 2 hafta önce başlatmış olduğumuz Ücretsiz -Python Eğitimi serisinde sizlerinde isteği üzerine videolu anlatım yapmaya karar verdik. Videolu anlatımın dışında Donanım Arşivi Forum sayfasında da yazılı olarak derslerimiz bulunacaktır. İlk video yada sizlere Kullanılacak programların kurulumu ve ilk derslerimizi anlattım .Anlatım sırasında hasta olduğumdan dolayı sesimde biraz sorun var bu konuda affınıza sığınıyorum.

Bana desteklerinizden dolayı hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Özelliklede ;
@Bojikan @Berat123 @Mr.Amd @Mechanist @anwender4547 @TeamDartTr @Ulakeint @Emirhandkee @umutbatuhan @ImmanuelRoussau @Kyrie @Alposki @robin @Xeraton @Bartu @ugur111 @hsynsglm77 @Joker_06 @Yasin Çelik @COREXAR @Beyfendiiii6 @İso Göçer @KırmızıKedi @Fiery @crazyboy40 @The Magma Boss @Selimhan @root @LURKER @Kazım Soy @Sllent .Eklemeyi unuttuğum arkadaşlar varsa affınıza sığınaraktan özür diliyorum .

İLK EĞİTİM VİDEOSU İÇİN TIKLA !

Ücretsiz Python Dersleri Nelerdir ?
Ücretsiz Python Dersleri 1
Ücretsiz Python Dersleri 2
Ücretsiz Python Dersleri 3

Öncelikle tekrar hatırlatmak isterim ki bu projeden herhangi bir kar amacı gütmüyorum. Bundan dolayı benim için manevi destekleriniz çok ama çok önemli.Konuları yazarken arada sıkılıyorum ister istemez ama bana olan destekleriniz aklıma gelince daha da hevesli bir şekilde yazıyorum.Şimdiden teşekkürler.
Abone olup bildirimleri açmayanın kanından şüphe ederim

beritankorkusuz

80+ Silver

beritankorkusuz

80+ Silver
Yarın sorun olmazsa 2.video yayında

beritankorkusuz

80+ Silver
Video hazır ,edit kaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri