acaba televizyondan oynadıgım için olabilirmi monitör gelince 144hz sabitleyip bir bakayım ben (televizyon büyüklüğü vs umarım buyüzdendir)Hocam video pek de eski sayılmaz ama biraz geçmiş üstünden, belki arada bir update yama vs. geldi performans kaybına yol açtı. Çünkü bu devasa farka pek de alternatif açıklama çıkamıyor.
Tahminen bu yüzdenacaba televizyondan oynadıgım için olabilirmi monitör gelince 144hz sabitleyip bir bakayım ben (televizyon büyüklüğü vs umarım buyüzdendir)
Hocam gariptir ki G-sync, Free-sync ayarını açınca fps nedense artıyor. Bir deneyin isterseniz ?acaba televizyondan oynadıgım için olabilirmi monitör gelince 144hz sabitleyip bir bakayım ben (televizyon büyüklüğü vs umarım buyüzdendir)
hocam doğru o ayarlarda yükseliyor fakat videodaki ayarlar ile aynı yapıyorum ama 40 fps felan az alıyorumHocam gariptir ki G-sync, Free-sync ayarını açınca fps nedense artıyor. Bir deneyin isterseniz ?
Hocam çok şaşırtıcı bir durum gerçekten. İnanın nasıl yardımcı olacağım ben de bilmiyorum..hocam doğru o ayarlarda yükseliyor fakat videodaki ayarlar ile aynı yapıyorum ama 40 fps felan az alıyorum
Hocam çok şaşırtıcı bir durum gerçekten. İnanın nasıl yardımcı olacağım ben de bilmiyorum..
evet bende anlamadım monitör gelsin tekrar bakıcam bakalım90-100 cok az degil mi ya 3070ti icin
Sıkın dişinizi şimdilik hocam.evet bende anlamadım monitör gelsin tekrar bakıcam bakalım
Hocam be. Benim de aklıma gelmemişti vallahi. Neyse sorun çözüldü o zaman.Gelişmiş grafik ayarları acıkmıs bende ekstra olarak onları kapattım aynu oldu