Ryphex
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
142 aboneyle nasıl sarı dolar yiyosun zaten 1k da açılıyor para kazanmaAdımı soyadımı yaz direkt YouTube'a.
142 aboneyle nasıl sarı dolar yiyosun zaten 1k da açılıyor para kazanmaAdımı soyadımı yaz direkt YouTube'a.
+ Olarak videoların önerilmesi azalıyor.Videodan para kazanamıyorsun. Kazandığın paraları Telif atan şirket alıyor.
Adımı soyadımı yaz direkt YouTube'a.
İlla para kazanman gerekmiyor sarı dolar yemek için. O video sarı dolar yediği için para kazanmaya açıldığı zaman bile para kazanamıyorum işte.142 aboneyle nasıl sarı dolar yiyosun zaten 1k da açılıyor para kazanma
O değil ln. Kendi profil fotoğrafım var işte. Link atamıyorum yasak olduğu için.Ab Doğukan pro xx die bisey cikti
İroni bu arada abone oldumAb Doğukan pro xx die bisey cikti
İlla para kazanman gerekmiyor sarı dolar yemek için. O video sarı dolar yediği için para kazanmaya açıldığı zaman bile para kazanamıyorum işte.
O değil ln. Kendi profil fotoğrafım var işte. Link atamıyorum yasak olduğu için.
GTA 6'nın parasını çıkarmaya çalışıyorlar galiba (!)Rockstar zaten zengin. Onlara dair bir Trailer koymaya korkar oldum artık. 3 kere Sarı Dolar yedim, 3'ü de Rockstar tarafından.
Oo iyiymişO video için geçerli. Yani en azından benim için öyleydi. Hatta YouTube sana o kısmı kaldırmak için şans da tanıyor. O kısmı kesebiliyorsun.
Dokan ab içeriğimi komple değiştirmeyi düşünüyorum. Biliyorsun zaten benim kanalı tam bir ölü kiteİlla para kazanman gerekmiyor sarı dolar yemek için. O video sarı dolar yediği için para kazanmaya açıldığı zaman bile para kazanamıyorum işte.
O değil ln. Kendi profil fotoğrafım var işte. Link atamıyorum yasak olduğu için.
Güzel fikir. Özgün bir içerik ile gel hadi güveniyorum sana.Dokan ab içeriğimi komple değiştirmeyi düşünüyorum.
Özgün bir içerikGüzel fikir. Özgün bir içerik ile gel hadi güveniyorum sana.
Bu arada sence yeni bir kanal mı açsam yoksa aynı kanaldan devam mı?Güzel fikir. Özgün bir içerik ile gel hadi güveniyorum sana.
Aynısından devam et bence. YouTube'un adam akıllı videolarını önermesi için toplam 30 video falan atman lazım.Bu arada sence yeni bir kanal mı açsam yoksa aynı kanaldan devam mı?
Ha bu kanal devamAynısından devam et bence. YouTube'un adam akıllı videolarını önermesi için toplam 30 video falan atman lazım.
Peki hocam bu sarı dolar dışında telif yersek ne gibi sıkıntılar oluyor bilgin var mı?Aynısından devam et bence. YouTube'un adam akıllı videolarını önermesi için toplam 30 video falan atman lazım.
Konuyla alakasız amaAynısından devam et bence. YouTube'un adam akıllı videolarını önermesi için toplam 30 video falan atman lazım.
İhtar yeme ihtimalin var. 3 ihtar yersen kanal falan kapanıyor. Onlar için YouTube kurallarına uygun olmayan bir şey yapmış olman gerek ama.Peki hocam bu sarı dolar dışında telif yersek ne gibi sıkıntılar oluyor bilgin var mı?
Birisi attı ortaya herkes diyor artık.Doğukan AB sana neden dokan diyorlar
Plat olayım abanacağım.Ve yeni video ne zaman