Neden PS4 için 60hz almıyorsun? PS4 zaten maksimum 60 fps veriyorTest12
Çünkü sadece PS4 için almıyorum. 2070S bilgisayar ile oyun + proje render + PS4 için alıyorum.Neden PS4 için 60hz almıyorsun? PS4 zaten maksimum 60 fps veriyor
Selam dostum nasılsın, konuda bahsi geçen monitörü halen kullanıyor musun?Reis Monitor bende var geçen hafta cumartesi elime ulaştı Merek ettiklerini özelden yaz cevaplıym
Hepsiburadan aldım yırtılma ve titreme sorunları ile karşılaştım ekran kartım rx 5700 mech gp oc geri iade ettim kimseye tavsiye etmem sakın alma en azından iadem kabul edildi sıkıntı yaşamadım elimde kalsa ben kırardım monitörü böyle yırtılma yok yaniSelam dostum nasılsın, konuda bahsi geçen monitörü halen kullanıyor musun?
Kullanıyorsan memnun musun acaba çoğu yerde yırtılma sorunlarından falan bahsedilmiş ve sakıncası yoksa nereden aldığını söyleyebilir misin?
Şu an ne kullanıyorsun acaba fiyatı 3000i geçmeyecek şekilde yine aynı özelliklerde bir ürüne ihtiyacım var yardımcı olursan çok sevinirim.Hepsiburadan aldım yırtılma ve titreme sorunları ile karşılaştım ekran kartım rx 5700 mech gp oc geri iade ettim kimseye tavsiye etmem sakın alma en azından iadem kabul edildi sıkıntı yaşamadım elimde kalsa ben kırardım monitörü böyle yırtılma yok yani
Reis yük bütcede monitör seçmek kadar zor bir şey yok düşük bütçeli bile bizden daha rahat emin ol ben araştırdım etdim ama adam akıllı monitör yok hepsinde ıps glow monitör göz kırpma hepsinde sorun var yani resmen param ile rezil oldum lafı burdan çıkmış diyorsun fazla para verem kaliteli bir şey alam ama maalesef yok cidden 2 hafta 3 hafta araştırdım sonunda bir karara vardım https://www.akakce.com/monitor/en-u...c-pivot-curved-oyuncu-u-fiyati,681540764.html bunu alıcaktım aralarında en uygun fiyatlı ve daha sorunu olan buydu va panel olduğu için siyah alanlarda siyah yerler titreme tarzı bir şey oluyordu terim adını unuttum bende yok az daha paraya kıyam uğraşamam bu sorunlarla diyip paraya kıydım https://www.epey.com/monitor/lg-ultragear-27gl850-b.html aldım sana tavsiyem ya asus tuf ın modelini al yada yok ben uğraşamam sorunlarla diyorsan daha biriktir parayı bu monitörü alŞu an ne kullanıyorsun acaba fiyatı 3000i geçmeyecek şekilde yine aynı özelliklerde bir ürüne ihtiyacım var yardımcı olursan çok sevinirim.
Nasıl yahu? Ben aylardır sorunsuz kullanıyorum, 2070S kart ile.Hepsiburadan aldım yırtılma ve titreme sorunları ile karşılaştım ekran kartım rx 5700 mech gp oc geri iade ettim kimseye tavsiye etmem sakın alma en azından iadem kabul edildi sıkıntı yaşamadım elimde kalsa ben kırardım monitörü böyle yırtılma yok yani
Bende sorun oldu reis herkeste olucak diye bir şey yok alanların %70 sorun yaşıyor galiba arkadaşın kendi tercihi ben tavsiye etmiyorumNasıl yahu? Ben aylardır sorunsuz kullanıyorum, 2070S kart ile.
Ben şanslıymışım o zaman.Bende sorun oldu reis herkeste olucak diye bir şey yok alanların %70 sorun yaşıyor galiba arkadaşın kendi tercihi ben tavsiye etmiyorum