🔥İndirim VIEWSONIC 27" VX2758A-2K-PRO-3 2K QHD 1MS 240HZ - 8.674,00TL

Gecen lenovonun 320hz si girdi indirime 6 k mi neydi
Valla denk geliyor 5-6K ya ama ben AOC model arıyorum 27 inch birde şuan ki monitörüm kavisli eşitlik denge olsun istiyorum. AOC model olanı takip ediyorum. İndirime girerse alacağım.

Valla denk geliyor 5-6K ya ama ben AOC model arıyorum 27 inch birde şuan ki monitörüm kavisli eşitlik denge olsun istiyorum. AOC model olanı takip ediyorum. İndirime girerse alacağım.
Ben de gittim va panel 240 hz e 6k verdim. Ama o zaman hic yoktu baska unlucky

2k 170hz var şuan bunu alıp ana monitör yapmayı düşünüyorum değer mi?

Ürün yeni geldi ve baktığım kadarıyla ben beğenmedim. renkler vsde güzel değil ben bir beğenemedim ya parlaklığı çok kısık gibi geldi önceki 144hz LG 27GL63T-B monitörümden 2kya geçiyim dedim ancak beğenemedim bi diğer monitöre bakıyorum LG kalitesi der susarım renkler aşırı iyi yani Panel olarak LG yapıyor bu işi bu akşam biraz deneyeceğim şuan kararım iade gibi videolarda da soluk kalıyor. ne dizi izlenir ne oyun oynanır gibi :/ İADE (n)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görüntü kalitesi / renkler tatmin etmedi bizi iade ettik 2 kiş.
yani bilen birisi varsa ayarı v.s düzeltmesini yardımcı olursa sevinirim. ancak arkadaşın da dediği gibi soluk yani renkler mi parlaklık mı anlamadım. garip geldi.

Son düzenleme:
Ürün yeni geldi ve baktığım kadarıyla ben beğenmedim. renkler vsde güzel değil ben bir beğenemedim ya parlaklığı çok kısık gibi geldi önceki 144hz LG 27GL63T-B monitörümden 2kya geçiyim dedim ancak beğenemedim bi diğer monitöre bakıyorum LG kalitesi der susarım renkler aşırı iyi yani Panel olarak LG yapıyor bu işi bu akşam biraz deneyeceğim şuan kararım iade gibi videolarda da soluk kalıyor. ne dizi izlenir ne oyun oynanır gibi :/ İADE (n)

yani bilen birisi varsa ayarı v.s düzeltmesini yardımcı olursa sevinirim. ancak arkadaşın da dediği gibi soluk yani renkler mi parlaklık mı anlamadım. garip geldi.
Ben grafik tasarımcıyım biraz mesleki deformasyon gibi olacak ama birçok monitör kullandım bunun panel direkt kötü ayar falan kurtarmıyor:)

Bi forumda ya da yorumda okumuştum renk ayarından önce sizin gibi beğenmemişti, ayardan sonra gayet iyi olduğunu söylüyordu. Kendi başına kurcalayarak ayar yapmış sizde bi ayarları kurcalayın belki değişir.

Ürün Linki, Geçen Hepsiburada'da bu fiyata düşmüştü. Lakin orada geri artmış. Kaçıranlar Amazon üzerinden alabilir.
teşekkür ederim. İptal edip amazondan alddım . aMAZON HARİCİ DİĞER FİRMALARA GÜVEN VERMİYOR HELE VİEWSONİC ASALA KULLNAM demişim ama büyük büyük konuşma dmeişler. nE ZAMAN ALSAM BU markadan mutlaka 1 yada 3 adet arası öü pixel çkıyor bakalım bu defa nasıl olucak.

Görüntü kalitesi / renkler tatmin etmedi bizi iade ettik 2 kiş.
öok mu kötü renkleri. Bende samsung va panel kovalıyorum ancak bir türlü denk getiremedim

Son düzenleme:
Geri