Neler Yeni

Viewsonic monitör ve tavsiye

anon35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
yusuf çalış
Bütçe
10000
Arkadaşlar iyi günler modelini belirttiğim monitör nasıldır acaba? kullanan varmı? veya bundan daha iyisi varmı aynı fiyat bantlarında. Pivot ve ayarlanabilir ayak olması maks 24 inç olacak

Viewsonic XG2431 23.8” 0.5ms 240Hz FreeSync Premium IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör​

Son düzenleme:

anon35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
yusuf çalış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8600 liraya 1080p mi puhahahahahahah 2k olanı bile daha ucuz. bu fiyat bandında her şey bundan daha iyi. ederi max 6.5k
Kakür kükür gülmenin lüzümu nedir hocam? bilgim yokki sordum. Ve koskoca yazılar ile tavsiye ! Yazdım. Varsa tavsiyen atarsın bakarız .

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
Arkadaşlar iyi günler modelini belirttiğim monitör nasıldır acaba? kullanan varmı? veya bundan daha iyisi varmı aynı fiyat bantlarında

Viewsonic XG2431 23.8” 0.5ms 240Hz FreeSync Premium IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör​

Hocam reditte bozulduğuna dair birsürü konu var ama bir okadar da seveni var problemi yazılrdan ekran beyazlıyor bende alacaktım vazgeçtim aog 24g4x tercih ettim 180 hz ama. Ben o kumarı oynamadım sanada oynamamanı öneriyorum bunun yerine dell in 240 hz sini al bence. Benim pc okadar iyi değil diye 180 lik tercih ettim 240 çevirswydi pcm delli alacaktım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar iyi günler modelini belirttiğim monitör nasıldır acaba? kullanan varmı? veya bundan daha iyisi varmı aynı fiyat bantlarında. Pivot ve ayarlanabilir ayak olması maks 24 inç olacak

anon35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
yusuf çalış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam reditte bozulduğuna dair birsürü konu var ama bir okadar da seveni var problemi yazılrdan ekran beyazlıyor bende alacaktım vazgeçtim aog 24g4x tercih ettim 180 hz ama. Ben o kumarı oynamadım sanada oynamamanı öneriyorum bunun yerine dell in 240 hz sini al bence. Benim pc okadar iyi değil diye 180 lik tercih ettim 240 çevirswydi pcm delli alacaktım

Youtube da baya bir övmüşler görünürde benimde hoşuma gitti renk skalası olsun sağdan soldan bakınca görüntü bozulmaması viewsonic in bu modelinde.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
Kakür kükür gülmenin lüzümu nedir hocam? bilgim yokki sordum. Ve koskoca yazılar ile tavsiye ! Yazdım. Varsa tavsiyen atarsın bakarız .
Kanka amazon yorumlarına bak dediğimi görürsün 2 hafta monitör baktım ben

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
Youtube da baya bir övmüşler görünürde benimde hoşuma gitti renk skalası olsun sağdan soldan bakınca görüntü bozulmaması viewsonic in bu modelinde.
Bulrmaster 2.0 için almayı planlıyordum bende aog 24 g4x aldım testi yaptım ben fark edemedim bence mükemmel monitor illa 240 hz diyosan dell 8. 5 k idi 1 hafta önce 7 k ya düşmüş

dünyanın ilk blur bluster sertifikalı monitörü???
Tek aslında 27 içlik versyonunu saymassak

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
atacan atmaca

8600 liraya 1080p mi puhahahahahahah 2k olanı bile daha ucuz. bu fiyat bandında her şey bundan daha iyi. ederi max 6.5k
bu arkadaş boş yapmış kararına bu yorumu katma

Honigfluss

80+ Bronze
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Ekran kartı belirtmen lazım çünkü bütçeyi 10k yazmışsın ama 1080p monitör sormuşsun 2k mı istiyorsun 1080p mi belli olmuyor

bu arkadaş boş yapmış kararına bu yorumu katma
Boş yapmadım, sen 1080p monitöre 8600 tl vererek paranı çöpe atabilirsin, ama başkalarının parasını çöpe atmaya çalışmak en hafif tabiriyle alçaklıktır. Engelli listemde keyifler. ^^

Son düzenleme:

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
atacan atmaca
Ekran kartı belirtmen lazım

Boş yapmadım, sen 1080p monitöre 8600 TL vererek paranı çöpe atabilirsin, ama başkalarının parasını harcamaya çalışmak en hafif tabiriyle alçaklıktır. Engelli istemde keyifler. ^^
senin için para sadece çözünürlüğe veriliyor olabilir başkalarının tercihleri veya yönelimleri seninle aynı olmak zorunda değil aşağılık kompleksinden çıkıp farklı tercihler olabileceğini kabullen kardeşim önerini verebilirsin fakat bu ağızla eleştiri yapman sadece cahilliğini gösteriyor.

anon35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
yusuf çalış
Kanka amazon yorumlarına bak dediğimi görürsün 2 hafta monitör baktım ben
baktım olumlu da var, olumsuzda. 2 monitör arasında kaldım dell ve viewsonic

Kesinlikle dell diyorsunuz şimdi doğru mu algılıyorum ?

Top Bottom