Neler Yeni

Viewsonic monitör ve tavsiye

anon35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
yusuf çalış
bende kararsız kaldım arkadaşlar. dell ve viewsonic arasında. Fakat şöye bir durumda var aynı fiyat bantlarında 2 k monitörde varmış hangisi mantıklı olur? Bilmediğimden sizlere soruyorum. Yeni monitör hiç kullanmadım daha önce. pivot ve ayak ayarlı olmasını istiyorum mümkünse 25 inçten yukarıya olmayacak. Sadece oyun değil film vs izleneceği içinde sağdan soldan bakılınca kararma olsun istemiyorum.

AOC Q24G2A/BK 23.8" 1 ms QHD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü​

Bu monitörü de gördüm nasıldır bilemiyorum .

Komera

80+ Bronze

Aramun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Ahmet Akın
bende kararsız kaldım arkadaşlar. dell ve viewsonic arasında. Fakat şöye bir durumda var aynı fiyat bantlarında 2 k monitörde varmış hangisi mantıklı olur? Bilmediğimden sizlere soruyorum. Yeni monitör hiç kullanmadım daha önce. pivot ve ayak ayarlı olmasını istiyorum mümkünse 25 inçten yukarıya olmayacak. Sadece oyun değil film vs izleneceği içinde sağdan soldan bakılınca kararma olsun istemiyorum.

AOC Q24G2A/BK 23.8" 1 ms QHD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü​

Bu monitörü de gördüm nasıldır bilemiyorum .
Aynı kararsızlığa bende sahibim şuan itopyada indirim var bu monitör de bunu mu alsam diyorum valla dell monitör de sarımsı renk oluyor muş bilemedim ya

anon35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
yusuf çalış
Tavsiye ederim.

Hocam Deneyimlerini yazar mısın rica etsem tecrübe sahibi kişilerden duymak isterim

Top Bottom