yanı ekstra monıtor kolu felan alınacaksa vesa destegı var msı dahttps://www.itopya.com/msi-24-g2412...nc-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u25444#bYorum peşin fiyatına 3 taksit işime yara , hangisi daha iyi bu mu viewsonic mi ? bunun kutudan dp çıkmaması bana ekstra dp masrafı çıkaracak gerçe
ekstra kol almayacağım dümdüz kullanacağımyanı ekstra monıtor kolu felan alınacaksa vesa destegı var msı da
bu monsterın monıtoru cok kotu alınmazGeçen hafta itopyadan bir arkadaşımın çoçuğunu topladığım bilgisayarın yanında 3900'e almıştım yine de güzel fiyat . Link de bırakdığım monitörü sonradan gördüm keşke onu alsaymışım dedim .
MONSTER Aryond A24 V1.1 24" 144hz Fhd 1 Ms Hdr10 280 Nit G-sync Freesync Flat Pivot Fastıps Oyuncu Monitörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MONSTER Aryond A24 V1.1 24" 144hz Fhd 1 Ms Hdr10 280 Nit G-sync Freesync Flat Pivot Fastıps Oyuncu Monitörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
msi mi bumu hani oda indirimde ya aynı fiyatlar nerdeyseViewSonic 24" VX2428 180Hz 0.5ms HDMI DP HDR10 FreeSync Premium Fast IPS FHD Gaming Monitör | ITOPYA
ViewSonic 24" VX2428 180Hz 0.5ms HDMI DP HDR10 FreeSync Premium Fast IPS FHD Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VX2428 ITOPYA'dawww.itopya.com
ghosting çokmuGeçen hafta itopyadan bir arkadaşımın çoçuğunu topladığım bilgisayarın yanında 3900'e almıştım yine de güzel fiyat . Link de bırakdığım monitörü sonradan gördüm keşke onu alsaymışım dedim .
MONSTER Aryond A24 V1.1 24" 144hz Fhd 1 Ms Hdr10 280 Nit G-sync Freesync Flat Pivot Fastıps Oyuncu Monitörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MONSTER Aryond A24 V1.1 24" 144hz Fhd 1 Ms Hdr10 280 Nit G-sync Freesync Flat Pivot Fastıps Oyuncu Monitörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
tercihim msi olurdu ama dp kablosu cıkmıyormusmsi mi bumu hani oda indirimde ya aynı fiyatlar nerdeyse
Mesaj otomatik birleştirildi:
ghosting çokmu
evet abdullah abının vıdeosu vardımsi mi bumu hani oda indirimde ya aynı fiyatlar nerdeyse
ghosting çokmu
msı daha mantıklı sanırım , dp 300 e çözülür zaten pek takmadım o kısmı.tercihim msi olurdu ama dp kablosu cıkmıyormus
evet abdullah abının vıdeosu vardı
bu fiyata dün nasıl aldın kral haziran ayında bu fiyatlardaydı şimdi piyasa da monitör yok (5-6k yazanlar saymıyorum)Dün lenovo g24-20 aldım 3.350 tl ye. Kafam rahat. Eskiden olsa itopya der alırdık şimdi her şey değişti. Düşmez kalkmaz bi Allah işte
O zaman bi arkadaş paylaşmıştı baya üyi denk geldibu fiyata dün nasıl aldın kral haziran ayında bu fiyatlardaydı şimdi piyasa da monitör yok (5-6k yazanlar saymıyorum)