sfky9842
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,201
sen iyi fiyata almışssın bende aldıydım. o zaman mi emin değilimO zaman bi arkadaş paylaşmıştı baya üyi denk geldi
kart puanı da aldım diye hatırlıyorum
sen iyi fiyata almışssın bende aldıydım. o zaman mi emin değilimO zaman bi arkadaş paylaşmıştı baya üyi denk geldi
Bazıları 3000 TL'ye aldı o gün kuponla falan ama bende olmadı o kupon işisen iyi fiyata almışssın bende aldıydım. o zaman mi emin değilim
kart puanı da aldım diye hatırlıyorum
Alıntıyı görüntüle
monitörden memnun musun yaBazıları 3000 TL'ye aldı o gün kuponla falan ama bende olmadı o kupon işi
Daha gelmedimonitörden memnun musun ya
ben kullanmıyorum başkasında. ilk gördüğüm renkler canlıydı. 165hz de ghosting görememiştim ufo gölgelenme yapmadan gidiyordu. ölü pikselde çıkmadı. kutusu premium gibiydi güzeldiDaha gelmedisen beğendin mi
ÇOK ÖVEN OLDU BENDE ONDAN ALDIMben kullanmıyorum başkasında. ilk gördüğüm renkler canlıydı. 165hz de ghosting görememiştim ufo gölgelenme yapmadan gidiyordu. ölü pikselde çıkmadı. kutusu premium gibiydi güzeldi
Mesela neyi kötü monster ınbu monsterın monıtoru cok kotu alınmaz
Fhd 24 inch de rahatsız etmez üstüne çıkıldığında 27 inch 2k 31 inch 4 k en ideali dir![]()
ViewSonic VX2779-HD-PRO 27" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX2779-HD-PRO 27" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2779-HD-PRO 27" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu 27 inch modeli alınır mı ? Sizce pikseller sayılır mı 27 inch ve FHD oldugu için