🔥İndirim ViewSonic Omni 0.5 Ms 180 Hz 4179 TL

Dün lenovo g24-20 aldım 3.350 tl ye. Kafam rahat. Eskiden olsa itopya der alırdık şimdi her şey değişti. Düşmez kalkmaz bi Allah işte

Bu model giriş seviyesi bir model. 24G4X ve R25i bundan çok daha iyi. Aradaki 400-500TL'ys değer.

itopya iade almıyor diyenler tam zeka turnusolu. ürünün en ufak stickerına kadar saklarsanız paşa paşa iade alıyorlar. siz ürünü geri satılamayacak hale getirdikten sonra itopyanın iade alıp bi daha satmasını mı bekliyorsunuz? o iadeyi satın alan adamla mı uğraşacaklar bir tur da?

Geçen hafta itopyadan bir arkadaşımın çoçuğunu topladığım bilgisayarın yanında 3900'e almıştım yine de güzel fiyat . Link de bırakdığım monitörü sonradan gördüm keşke onu alsaymışım dedim .

Geçen hafta itopyadan bir arkadaşımın çoçuğunu topladığım bilgisayarın yanında 3900'e almıştım yine de güzel fiyat . Link de bırakdığım monitörü sonradan gördüm keşke onu alsaymışım dedim .
bu monsterın monıtoru cok kotu alınmaz

msi mi bumu hani oda indirimde ya aynı fiyatlar nerdeyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ghosting çokmu

ghosting çokmu
tercihim msi olurdu ama dp kablosu cıkmıyormus

ghosting çokmu
evet abdullah abının vıdeosu vardı

Dün lenovo g24-20 aldım 3.350 tl ye. Kafam rahat. Eskiden olsa itopya der alırdık şimdi her şey değişti. Düşmez kalkmaz bi Allah işte
bu fiyata dün nasıl aldın kral haziran ayında bu fiyatlardaydı şimdi piyasa da monitör yok (5-6k yazanlar saymıyorum)

bu fiyata dün nasıl aldın kral haziran ayında bu fiyatlardaydı şimdi piyasa da monitör yok (5-6k yazanlar saymıyorum)
O zaman bi arkadaş paylaşmıştı baya üyi denk geldi

Ekler

• IMG_9250.jpeg
    IMG_9250.jpeg
    158.1 KB · Hit: 47
Geri