Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Viewsonic Pro 27" 2K 1ms 185Hz Pivot Monitör 🔥6.600TL

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yani moderatörün bana attigi msi ve philips seçenegınden daha iyi lenovo anladım
MSI'dan evet ama Philips ile aradaki fark göz ardı edilebilecek kadar az. Sıkıntısız ürun gelsin kafam rahat etsin diyorsanız Philips alın. Ha Lenovo sorunsuz bulursanız daha ucuza bir tık daha iyisini almış olursunuz.

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
ahmet taha çelenk
Lenovo daha iyi. Ama Philips ile Lenovo fazlasıyla yakın. Bütçeniz kavuşmuyorsa Lenovo alabilirsiniz. Sadece kalite kontrolün risk olduğunu bilmeniz yeterli alirken.
MSI'i; AOC Q27G4X, Philips 27M2N5500 stokta olmazsa/fiyatı uçarsa/satıciları kötü ise ve alacak kişi Lenovo riskine girmek istemiyorsa öneriyorum sadece.
Anladım lenovoyu aliyorum o zaman bakalım şansımıza ne çıkicak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kağıt üstünde iyi diyemem, sadece pratikte kötü olmama ihtimali daha yüksek :D Lenovo biraz uğraştırabilir, biraz uğraşırsanız (belki de hiç uğraşmayıp) paranız cebinizde kalabilir lenovo ile. Diğerleri nispeten daha iyi ölü pikselli gelmeme konusunda.
Anladım hocam 9 bin lira şuan philips en iyisi lenovo riskine giricem

MSI'dan evet ama Philips ile aradaki fark göz ardı edilebilecek kadar az. Sıkıntısız ürun gelsin kafam rahat etsin diyorsanız Philips alın. Ha Lenovo sorunsuz bulursanız daha ucuza bir tık daha iyisini almış olursunuz.
Sağolun hocam bilgiler için teşekkür ederim

Erdoke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Erdem Berk İNAN
Lenovo daha iyi. Ama Philips ile Lenovo fazlasıyla yakın. Bütçeniz kavuşmuyorsa Lenovo alabilirsiniz. Sadece kalite kontrolün risk olduğunu bilmeniz yeterli alirken.
MSI'i; AOC Q27G4X, Philips 27M2N5500 stokta olmazsa/fiyatı uçarsa/satıciları kötü ise ve alacak kişi Lenovo riskine girmek istemiyorsa öneriyorum sadece.
10-15k arası birkaç öneriniz varmı güvenilir satıcı bakayım

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Erdoke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Erdem Berk İNAN
7-12000 rehberimde var. Kısa cevap MSI G274QPX.
soruyu yanlış sormuşum , şu anda kolay değişim yapan satıcılı o fiyat bandında varmı olacaktı. incehesap harici satmıyor malesef

veya mağazasına gittiğimizde monitör testlerini yapıp öyle teslim eden firma varmı

Son düzenleme:

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
soruyu yanlış sormuşum , şu anda kolay değişim yapan satıcılı o fiyat bandında varmı olacaktı. incehesap harici satmıyor malesef

veya mağazasına gittiğimizde monitör testlerini yapıp öyle teslim eden firma varmı
Asus VG27AQML1A, LG 27GR83Q-B, Gigabyte M27Q X. Hangisinin fiyatı ve satıcisi iyiyse tercih edebilirsiniz. Makx. 14K verin fazla vermeyin bunlara.

Top Bottom